Închide meniul
VIDEO

Tatăl lui Erling Haaland, dat afară de forțele de ordine din loja de pe Santiago Bernabeu. A aruncat cu mâncare și i-a jignit pe fanii lui Real Madrid

Dan Roșu Publicat: 10 mai 2023, 8:42

Reclamă
Tatăl lui Erling Haaland, dat afară de forțele de ordine din loja de pe Santiago Bernabeu. A aruncat cu mâncare și i-a jignit pe fanii lui Real Madrid

Tatăl lui Erling Haaland, dat afară de forțele de ordine din loja de pe Santiago Bernabeu

Alf Inge Haaland, dat afară de pe Santiago Bernabeu

Tatăl lui Erling Haaland a fost dat afară de forțele de ordine din loja de pe Santiago Bernabeu. În timpul meciului dintre Real Madrid și Manchester City, 1-1, Alf Inge a avut un comportament neadecvat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al lui Manchester City a aruncat cu alune și mâncare în fanii lui Real Madrid prezenți în sectorul Vip de pe Bernabeu, iar răspunsul forțelor de ordine a venit rapid.

Tatăl lui Erling Haaland, dat afară de forțele de ordine din loja de pe Santiago Bernabeu

După ce a făcut și semne obscene, norvegianul a fost luat de oamenii legii și scos din lojă, spre bucuria spaniolilor cu care se contrase și la adresa cărora făcuse semne obscene.

Poliția și-a făcut astfel treaba pe Bernabeu, chiar dacă vorbim de tatăl unuia dintre cei mai mari jucători ai momentului. Fanii echipei cu 14 trofee Champions League i-au strigat ”adio, campionule!”, ironizându-l pentru titlurile europene ale lui Manchester City.

Reclamă

Pep Guardiola, reacţie după Real Madrid – Manchester City 1-1

Pep Guardiola a avut o primă reacţie după Real Madrid – Manchester City 1-1. Golurile meciului de pe Santiago Bernabeu au fost marcate de Vinicius, pentru Real Madrid, şi de Kevin de Bruyne, pentru Manchester City.

“Când noi am jucat mai bine, ei au marcat. Când ei au jucat mai bine, noi am marcat. Un meci strâns. Uneori am avut momente bune pe Bernabeu, alteori ne-au pus mari probleme. Returul este o finală şi o jucăm în faţa fanilor noştri.

Reclamă 4 / 0/3

Vom vedea ce putem să facem mai bine în retur. Sper că am învăţat ceva din acest meci. Trebuie să ne apărăm mai bine, dar şi să atacăm mai bine. Nu a fost un meci uşor pentru Erling. S-a mişcat bine şi a avut şanse”, a spus Pep Guardiola după Real Madrid – Manchester City 1-1.

Real Madrid a terminat la egalitate cu Manchester City, 1-1 (1-0), marţi seara, pe Stadionul ”Santiago Bernabeu”, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și