Închide meniul

Erling Haaland, prima reacţie după „manita” reuşită în Manchester City – Leipzig 7-0: „Îmi place atât de mult Champions League! Am obosit sărbătorind golurile”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2023, 0:25

Erling Haaland, prima reacţie după „manita reuşită în Manchester City – Leipzig 7-0: „Îmi place atât de mult Champions League! Am obosit sărbătorind golurile

Erling Haaland, prima reacţie după "manita" reuşită în Manchester City - Leipzig 7-0

Erling Haaland a reuşit să marcheze cinci goluri într-un singur meci / Profimediaimages

Erling Haaland a avut prima reacţie după „manita” reuşită în Manchester City – Leipzig, scor 7-0, în returul optimilor de finală ale UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a înscris cinci goluri (22, 24, 45+2, 54, 57) şi a spulberat mai multe recorduri. Pentru trupa lui Guardiola mai marcat şi Gundogan (49) şi De Bruyne (90+2). City s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Erling Haaland, prima reacţie după „manita” reuşită în Manchester City – Leipzig 7-0

Este o noapte mare. Sunt foarte mândru că joc în Liga Campionilor. Îmi place această competiție, așa cum știe toată lumea. Cinci goluri, să câștig cu 7-0 în această competiție – sunt foarte fericit.

Reclamă

Sunt un pic buimac, aşa că nu-mi amintesc golurile. Îmi amintesc că am tras, nu m-am gândit. Eram atât de obosit după ce am sărbătorit golurile. Am lucrat la pressing la antrenamentul de ieri. Mai ales acasă, trebuie să punem presiune pe adversari, trebuie să alergăm.

Suntem atât de buni la a recupera mingea şi la a ataca, mai ales când Kevin de Bruyne îţi poate pune mingea în faţa porţii„, a declarat Erling Haaland, pentru uefa.com, după ce a fost desemnat omul meciului.

Reclamă

Erling Haaland a mai marcat de trei ori şi a reuşit „manita” în minutul 57. A devenit al treilea jucător care înscrie de cinci ori în acelaşi meci din Liga Campionilor. O performanţă similară a mai reuşit Luiz Adriano în 2014 şi Lionel Messi în 2012.

În această ediţie din UCL, Haaland a marcat 10 goluri în 6 meciuri. A avut, în total, 24 de încercări de a marca. Atacantul de 22 de ani are o cotă de piaţă de 170 de milioane de euro. City l-a transferat la începutul sezonului, de la Borussia Dortmund, pentru 60 de milioane de euro.

Recordurile spulberate de Erling Haaland în Manchester City – Leipzig 7-0

Erling Haaland a intrat definitiv în istoria lui Manchester City după cele cinci goluri marcate în poarta lui Leipzig, în returul optimilor din UEFA Champions League. Atacantul de 22 de ani a făcut un meci fabulos şi a bătut un record care data din 1929.

Reclamă 4 / 0/3

Haaland a ajuns la 39 de goluri în 36 de meciuri pentru „cetăţeni”, la chiar primul său sezon în tricoul echipei antrenate de Pep Guardiola. Este o performanţă fabuloasă obţinută în faţa fanilor de pe Etihad Stadium.

Starul norvegian a devenit jucătorul care a înscris cele mai multe goluri pentru Manchester City, într-un singur sezon. A „bătut” recordul stabilit de Tommy Johnson în 1928-1929.

Haaland mai spulberase două recorduri în minutul 24, când reuşise „dubla”. A ajuns la borna de 30 de goluri marcate în UEFA Champions League. A atins această performanţă în numai 25 de partide. Recordul fusese stabilit de Ruud van Nistelrooy în 34 de meciuri. Lewandowski a avut nevoie de 46 de apariţii, iar Messi de 48!

Mai mult decât atât, Haaland i-a spulberat recordul lui Lionel Messi şi a devenit cel mai tânăr jucător care ajunge la 30 de goluri în Liga Campionilor. A făcut-o la 22 de ani şi 236 de zile. Starul argentinian atingea această bornă la 23 de ani şi 131 de zile.

Femeia care îl impresariază pe Erling Haaland: „Valorează un miliard de euro!”

Femeia care îl impresariază pe Erling Haaland, Rafaela Pimenta, a rupt tăcerea şi a vorbit în premieră despre viitorul golgheterului lui Manchester City. Agentul de jucători din Sao Paulo moşteneşte imperiul uriaş creat de Mino Raiola, cel care a murit pe 30 aprilie 2022, la vârsta de 54 de ani.

Când am realizat transferul lui Pogba pe 80 de milioane de euro toată lumea a spus: ‘E incredibil!’ Astăzi mulți merită această sumă. Topul este reprezentat de cele 222 de milioane de euro primite pentru Neymar… Cifrele se schimbă.

Reclamă

Pentru mine, Haaland valorează 1.000 de milioane de euro. Poate că nimeni nu va plăti asta, dar este potențialul pe care îl are atunci când ajunge la un club. Odată cu el vin și fanii, golurile, rezultatele sportive, profesionalismul, conținutul digital, notorietatea, sponsorii… Dacă puneți toate acestea cap la cap, valoarea lui este un agregat de mai multe lucruri.

Dar prețul unui fotbalist este de fapt stabilit de un club. Știu că nimeni nu va plăti 700 de milioane de euro pentru un jucător, dar sunt foarte sigură că valoarea pe care o adaugă Erling când ajunge la un club este imensă, de cel puțin un miliard de euro„, a precizat Rafaela Pimenta.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City
Liga 1 • 10 mart., 21:16
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”