Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland, „bestia” din Premier League! Ce record a egalat starul lui Manchester City după golul marcat cu Aston Villa

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 septembrie 2022, 21:08

Erling Haaland, „bestia din Premier League! Ce record a egalat starul lui Manchester City după golul marcat cu Aston Villa

Erling Haaland este golgheterul lui Manchester City

Erling Haaland, într-un meci pentru Manchester City / Profimedia

Erling Haaland a marcat în Aston Villa – Manchester City și a egalat un record impresionant din istoria Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a marcat în minutul 50, după o centrare la bara a doua a lui Kevin De Bruyne. Atacantul norvegian a împins balonul în poarta lui Villa cu piciorul stâng. Este al zecelea gol în Premier League pentru vârful de doar 22 de ani.

Erling Haaland, gol în Aston Villa – Manchester City

Haaland e doar al doilea jucător din istoria Premier League care atinge borna de 10 goluri după doar șase partide disputate. Primul a fost Mick Quinn, în decembrie 1992.

VIDEO AICI CU GOLUL MARCAT DE ERLING HAALAND ÎMPOTRIVA LUI ASTON VILLA

Erling Haaland vine după două hat-trick-uri consecutive la Manchester City, cu Crystal Palace și Nottingham Forrest.

Reclamă

Pep Guardiola, declarație fabuloasă despre Erling Haaland: „Nu dorm cu el în pat!”

Pep Guardiola a oferit un răspuns amuzant când a fost întrebat despre situația lui Erling Haaland, noua vedetă de la Manchester City.

Jurnaliștii britanici l-au întrebat pe Guardiola la ultima conferință de presă cum gestionează Erling Haaland presiunea transferului la Manchester City. Guardiola a spus că nu știe ce este în jurul norvegianului pentru că „nu doarme cu el în pat”.

„Nu dorm cu el în pat! Nu stau cu el în casă, așa că nu știu cum se descurcă cu presiuna. În momentul în care nu marchează goluri, criticii vor spune că poate nu este bun, de parcă ar veni sfârșitul lumii. În situațiile proaste totul merge prost. Dar trebuie să fii calm în momentele rele. Cele mai bune echipe rămân pozitive.  Erling este un atacant de top. 

Reclamă 4 / 0/3

Dacă te uiți la cei mai mari atacanți din toate timpurile la vârsta lui, câte goluri au marcat, el este cel mai bun. Dar este încă la o vârstă fragedă. Trbuie să se gândească: ‘Astăzi voi fi mai bun decât ieri’. Când se va întâmpla acest lucru, el poate deveni unul dintre cei mai buni marcatori din istorie„, a spus Pep Guardiola, la ultima conferință de presă, citat de dailymail.uk.

Pep Guardiola l-a asemănat pe Erling Haaland cu Lionel Messi

Pep Guardiola este mulţumit de faptul că Erling Haaland a venit cu „foame” de goluri la Manchester City. Managerul „cetăţenilor” a declarat că şi Lionel Messi avea acelaşi sentiment, şi nu era niciodată satisfăcut, indiferent câte goluri marca într-o partidă. Alături de starul argentinian, Pep Guardiola a lucrat la Barcelona, cei doi scriind istorie pentru clubul catalan.

„Mi-a plăcut acel moment. Am avut norocul ca antrenor să lucrez alături de Messi care dacă marca două goluri, voia să dea trei, dacă dădea trei goluri, voia să îl dea pe al patrulea, iar dacă înscria de patru ori, voia cinci. Cei mai buni marcatori nu sunt niciodată mulțumiți. Întotdeauna vor mai mult”, citat de sportbible.com.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și