Închide meniul

Fanii lui Napoli îl dau în judecată pe Istvan Kovacs. Ei cer daune de 150 de milioane de euro!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 aprilie 2023, 22:30

Reclamă
Fanii lui Napoli îl dau în judecată pe Istvan Kovacs. Ei cer daune de 150 de milioane de euro!

Fanii lui Napoli îl dau în judecată pe Istvan Kovacs

Istvan Kovacs, în Milan - Napoli / Hepta

Fanii lui Napoli îl dau în judecată pe Istvan Kovacs. În solidar cu arbitrul român, suporterii lui Napoli vor să cheme în instanţă şi UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi antrenorul lui Napoli, Luciano Spalletti, l-a criticat pe Istvan Kovacs pentru arbitrajul din meciul Milan – Napoli 1-0.

Fanii lui Napoli îl dau în judecată pe Istvan Kovacs

Suporterii lui Napoli vor contesta în instanţă eliminarea lui Andre-Frank Zambo Anguissa și cartonașul galben acordat lui Kim Min-Jae. Cei doi nu vor putea juca în meciul retur din Liga Campionilor, de marţea viitoare.

Avocații angajați de asociațiile Noi Consumatori și Napoli Club Maradona susțin că Istvan Kovacs “a încălcat principiile corectitudinii sportive și a favorizat-o clar pe AC Milan”, informează digisport.ro, citând presa italiană.

Pregătim un proces colectiv prin care vom solicita daune în valoare de 150 de milioane de euro de la UEFA, Aleksander Ceferin și Marchetti. Arbitrajul de pe San Siro riscă să distrugă visul unui întreg oraș și al milioanelor de fani care au iubit întotdeauna acest sport, cheltuind în mod naiv bani pentru a fi alături de echipa lor. UEFA nu o poate trata pe Napoli în această manieră”, au anunţat fanii lui Napoli.

Reclamă

Luciano Spalletti l-a criticat şi el pe Istvan Kovacs

Antrenorul lui Napoli, Luciano Spalletti, l-a criticat pe arbitrul român după Milan – Napoli 1-0.

Felicit echipa că a încercat să egaleze, chiar dacă aveam un om mai puțin pe teren, dar îl felicit și pe Maignan pentru intervenția salvatoare. Ne pare rău că nu îl vom avea pe Anguissa pentru retur. Eu cred că nu este corect să nu îl avem. Cartonașul galben primit de Kim? Dacă vorbim de gesturi necontrolate, să vorbim de momentul în care Leao a distrus steagul de la corner. Să mergem să le spunem copiilor să lovească steagul de la corner, pentru că oricum nu vor păți nimic”, a declarat Luciano Spalletti imediat după partidă.

Luciano Spalletti a protestat şi în timpul meciului. Văzând că Leao nu e avertizat după ce a lovit fanionul, antrenorul italian a criticat decizia chiar pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Frank Anguissa în Milan – Napoli 1-0

Arbitrul român i-a acordat două cartonaşe galbene lui Frank Anguissa în doar 4 minute. Primul galben a fost primit de Anguissa în minutul 70 după un fault asupra lui Theo Hernandez.

Peste numai 4 minute, Anguissa avea să primească al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu. Culmea, Anguissa l-a faultat tot pe Theo Hernandez. Deşi jucătorii lui Napoli au protestat, Istvan Kovacs a fost de neînduplecat şi şi-a menţinut decizia. Până la final, echipa lui Luciano Spalletti a rezistat, iar scorul a rămas 1-0 pentru Milan.

Milan, două victorii în 3 zile cu liderul din Serie A

Napoli conduce autoritar campionatul Italiei. Din 29 de partide formaţia lui Spalletti a acumulat 74 de puncte. Napoli are un avans de 16 puncte faţă de a doua clasată, Lazio.

Cu toate acestea, Milan a învins-o de două ori în 3 zile în ultima perioadă. Mai întâi în campionat, duminică, cu 4-0, în deplasare. A doua victorie a fost cea de ieri.

Marţea viitoare cele două echipe se vor întâlni din nou în returul sferturilor Ligii Campionilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și