Închide meniul

Fază controversată în Leipzig – Real Madrid! Gol anulat încă din minutul 2, după intervenţia VAR-ului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2024, 22:23

Fază controversată în Leipzig – Real Madrid! Gol anulat încă din minutul 2, după intervenţia VAR-ului

Fază controversată în Leipzig - Real Madrid

Golul anulat al lui Sesko, din Leipzig - Real Madrid/ Captură Digi Sport

A avut loc o fază controversată în duelul dintre Leipzig şi Real Madrid, din optimile Champions League. Încă din minutul doi, formaţia din Bundelisa a reuşit să deschidă scorul, însă reuşita lui Sesko a fost anulată pe motiv de ofsaid, după intervenţia arbitrajului video.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leipzig a primit vizita celor de la Real Madrid, în turul confruntării din optimile Champions League. Partida este în format live score, pe AS.ro.

Fază controversată în Leipzig – Real Madrid

Leipzig a început în forţă duelul „de foc” cu Real Madrid. În minutul doi, David Raum a executat un corner, iar Lunin a boxat balonul în exteriorul careului. Mingea a ajuns la Schlanger, mijlocaşul centrând în careul „galacticilor”.

Sesko a reuşit să înscrie cu o lovitură de cap imparabilă, Lunin fiind ieşit din poartă, după ce a boxat balonul, în primă fază. Imediat după golul înscris de Leipzig, tuşierul a ridicat fanionul, iar arbitrul a aşteptat decizia din camera VAR.

Golul lui Sesko a fost anulat, deşi după reluări, atacantul era în poziţie regulamentară, fiind scos din ofsaid de către Rodrygo.

Reclamă

Real Madrid se confruntă cu probleme de lot, la duelul cu Leipzig. Vedeta echipei, Jude Bellingham, s-a accidentat în duelul din ultima etapă cu Girona şi nu a făcut parte din lotul madrilenilor pentru confruntarea din Germania.

Leipzig şi Real Madrid s-au duelat şi în grupele Champions League, din sezonul trecut. La momentul respectiv, „galacticii” se impunea în tur, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în timp ce partida retur a fost câştigată de germani cu scorul de 3-2.

Probleme pentru Real Madrid, după accidentarea lui Jude Bellingham! Cât va lipsi starul englez

Probleme pentru Real Madrid, după accidentarea lui Jude Bellingham suferită în victoria cu 4-0 în faţa celor de la Girona. Bellingham a părăsit terenul după ce a suferit o entorsă.

Reclamă 4 / 0/3

El s-a accidentat cu câteva minute înainte de a marca golul de 3-0. Acela a fost al doilea gol al internaţionalului englez, care a părăsit terenul în minutul 57.

Real Madrid a anunţat, prin intermediul unui comunicat pe site-ul oficial, verdictul medicilor după efectuarea testelor.

„După testele efectuate astăzi, Jude Bellingham a fost diagnosticat cu o entorsă de grad ridicat la glezna piciorului stâng”, a anunţat Real Madrid, pe site-ul oficial.

Potrivit lui Fabrizio Romano, staff-ul lui Real Madrid este de părere că Jude Bellingham va fi indisponibil pentru următoarele săptămâni. Oficialii madrileni speră ca internaţionalul englez să revină pe teren la returul cu RB Leipzig din optimile UEFA Champions League, programat pe 7 martie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și