Închide meniul

Probleme pentru Real Madrid, după accidentarea lui Jude Bellingham! Cât va lipsi starul englez

Alex Masgras Publicat: 11 februarie 2024, 15:19

Reclamă
Probleme pentru Real Madrid, după accidentarea lui Jude Bellingham! Cât va lipsi starul englez

Probleme pentru Real Madrid, după accidentarea lui Jude Bellingham

Jude Bellingham s-a accidentat în meciul Real Madrid - Girona / Profimedia

Probleme pentru Real Madrid, după accidentarea lui Jude Bellingham suferită în victoria cu 4-0 în faţa celor de la Girona. Bellingham a părăsit terenul după ce a suferit o entorsă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El s-a accidentat cu câteva minute înainte de a marca golul de 3-0. Acela a fost al doilea gol al internaţionalului englez, care a părăsit terenul în minutul 57.

Probleme pentru Real Madrid, după accidentarea lui Jude Bellingham! Cât va lipsi starul englez

Real Madrid a anunţat, prin intermediul unui comunicat pe site-ul oficial, verdictul medicilor după efectuarea testelor.

„După testele efectuate astăzi, Jude Bellingham a fost diagnosticat cu o entorsă de grad ridicat la glezna piciorului stâng”, a anunţat Real Madrid, pe site-ul oficial.

Potrivit lui Fabrizio Romano, staff-ul lui Real Madrid este de părere că Jude Bellingham va fi indisponibil pentru următoarele săptămâni. Oficialii madrileni speră ca internaţionalul englez să revină pe teren la returul cu RB Leipzig din optimile UEFA Champions League, programat pe 7 martie.

Reclamă

Potrivit celor de la marca.com, testele au arătat că Jude Bellingham a fost foarte aproape de o accidentare mult mai gravă, asemănătoare cu cea suferită de Vinicius în 2019, atunci când a stat departe de teren timp de şapte săptămâni.

Jude Bellingham a suferit o entorsă horror, dar a marcat chiar şi „într-un picior”. Starul englez din echipa lui Carlo Ancelotti a fost faultat dur de unul intre adversari, la duelul de pe Santiago Bernabeu.

Reclamă 4 / 0/3

Jude Bellingham a suferit o entorsă horror, dar a marcat chiar şi „într-un picior”

Jude Bellingham a suferit o entorsă horror, dar a marcat chiar şi „într-un picior”. Starul englez din echipa lui Carlo Ancelotti a fost faultat dur de unul intre adversari, la duelul de pe Santiago Bernabeu.

Într-un meci deosebit de important pentru lupta la titlu din La Liga, Jude Bellingham a reușit să marcheze o „dublă”, chiar dacă a suferit o entorsă. Totuși, acesta a ieșit de pe teren și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În prima repriză a partidei, starul englez a reușit să marcheze golul 2 pentru Real Madrid, din pasa lui Vinicius. Brazilianul a marcat primul gol al madrilenilor, în minutul 6.

În minutul 51 al partidei, Jude Bellingham a fost faultat dur de Pablo Torre. Jucătorul împrumutat de Barcelona, la Girona, l-a călcat pe englez, iar acesta a suferit o entorsă, după ce piciorul i-a fost sucit.

Chiar dacă nu ar fi trebuit să rămână pe teren, jucătorul de la Real Madrid a decis să continue partida. Mai mult de atât, a reușit să înscrie „dubla”, cu un gol în minutul 54.

Totuși, în minutul 57, englezul s-a întins pe gazon și a cerut să fie schimbat. După ce a ieșit în afara terenului, Jude Bellingham a fost surprins cu piciorul bandajat, în timp ce își ținea o compresă cu gheață în zona respectivă.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și