Închide meniul
EXCLUSIV

Federico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iulie 2024, 23:02

Reclamă
Federico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa

Federico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează

Federico Piovaccari / AntenaSport

Federico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează! Atacantul italian în vârstă de 39 de ani se pregăteşte să îşi încheie cariera. Piovaccari va juca ultimul meci din carieră chiar în partida FCSB – Virtus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piovaccari a jucat şi în tur. El a intrat în minutul 82 al meciului Virtus – FCSB 1-7. Atacantul de 39 de ani l-a înlocuit pe Simone Benincasa.

Federico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

Am urmărit mereu FCSB de când am plecat. Au trecut atâţia ani de când nu au mai luat campionatul, de când nu au mai fost în această competiţie. Mă bucur că pot intra în noua competiţie, în noul format Champions League. Următoarea partidă cu Tel Aviv va fi diferită, dar au o echipă bună.

(n.r.: Vreun jucător care te-a impresionat?) Olaru. Şi Popa, atacantul, e un atacant bun, tânăr”, a declarat Federico Piovaccari în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cum l-a numit Federico Piovaccari pe Gigi Becali, după ce a văzut imaginile cu patronul FCSB-ului dansând la Nunta Anului!

Iată cum l-a numit Federico Piovaccari pe Gigi Becali, după ce a văzut imaginile cu patronul FCSB-ului dansând la Nunta Anului de la Domeniul Ştirbey, cea a lui Ianis Hagi cu Elena Hagi.

Reclamă
Reclamă 4

Piovaccari s-a amuzat de momentele cu Becali, de la nunta lui Ianis Hagi. Şi îl aşteaptă la meci.

„(n.r: Acesta e Gigi Becali, dansând! Cum ţi se pare?) E numărul unu! Este noul tik-toker! Mi-ar face plăcere să-l cunosc, nu l-am văzut până acum în persoană. Sper să-l întâlnesc şi să-l cunosc personal”, ne-a declarat Piovaccari după ce a văzut imaginile video cu Gigi Becali distrându-se la Nunta Anului.

Piovaccari speră ca fundaşii de la FCSB să fie băieţi cuminţi cu el şi să-l lase să dea un gol.

Reclamă

Sunt foarte bucuros că am revenit! Este o ocazie să îmi închei cariera, să joc ultima mea partidă din carieră, pe Ghencea. Sunt foarte bucuros că o să mă văd cu foşti amici. E frumos să mă întorc aici, emoţii, amintiri.

Am jucat deja o dată, m-am întâlnit cu MM, Pinti, Filip. Am vorbit cu Szukala şi alţi prieteni şi vecini pe care i-am avut aici. Prietenii din România ştiu că sunt aici, mi-au scris că vor să treacă să mă salute. Oraşul nu s-a schimbat foarte mult, din ce îmi amintesc.

(n.r. Un gol?) Da, să sperăm că vom face un joc bun, e o experienţă atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei”, a mai declarat Federico Piovaccari pentru AntenaSport.

Virtus – FCSB 1-7. Ploaie de goluri în San Marino! Hattrick pentru Darius Olaru. Miculescu și Popa au semnat câte o „dublă”

Virtus – FCSB 1-7 a fost LIVE TEXT pe AS.ro. Campioana României a început în San Marino lupta pentru calificarea în grupa Ligii Campionilor.

FCSB pornea ca mare favorită în dubla cu Virtus, campioana din San Marino, şi şi-a respectat acest statut. FCSB e ca şi în turul doi preliminar al Ligii Campionilor după retur. După Virtus, pentru FCSB urmează Maccabi Tel Aviv.

Darius Olaru a semnat un hattrick în partida tur cu Virtus. Daniel Popa şi David Miculescu au reuşit şi ei câte o „dublă” în partida dur disputată în San Marino.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

22:45 15 iul.

FotoSărbătoare la Madrid, după ce Spania a câștigat EURO 2024! Show total cu eroii lui Luis de la Fuente

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și