Închide meniul

Gafă monumentală în Arsenal – Bayern! Campioana Germaniei putea primi cel mai caraghios penalty! Tuchel: „Nu a avut curaj”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 aprilie 2024, 9:52

Reclamă
Gafă monumentală în Arsenal – Bayern! Campioana Germaniei putea primi cel mai caraghios penalty! Tuchel: „Nu a avut curaj

Gafă monumentală în Arsenal - Bayern! Campioana Germaniei putea primi cel mai caraghios penalty

Momentul în care Gabriel a luat mingea în braţe în careu /captura digisport.ro

Gafă monumentală în Arsenal – Bayern! Campioana Germaniei putea primi unul dintre cele mai comice penalty-uri din istorie, în meciul din Liga Campionilor cu Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 67 al partidei, fundaşul Gabriel Magalhaes a primit o minge de la portarul Raya, iar brazilianul a luat inexplicabil mingea în braţe. Fundaşul a crezut că Raya i-a dat balonul pentru a-l repune în joc din careul mic.

Gafă monumentală în Arsenal – Bayern!

Raya reluase el anterior jocul. Bavarezii au cerut vehement penalty, dar centralul a considerat că nu poate da o astfel de sancţiune dură pentru acea neînţelegere.

Nu cred că a avut destul curaj pentru a acorda un penalty evident, într-o situație ciudată și ușor jenantă. Dar a admis pe teren că a văzut faza, însă nu a fost de ajuns pentru el ca să acorde lovitură de pedeapsă într-un sfert de finală pentru o asemenea greșeală.

A admis că știe că jucătorul lui Arsenal a greșit și asta e puțin frustrant. Mingea era la portar, el a fluierat și goalkeeper-ul a pasat către fundaș, care a atins mingea cu mâna deoarece credea că balonul nu e în joc, dar era”, a declarat după meci antrenorul lui Bayern Munchen, Thomas Tuchel, potrivit Mirror.

Reclamă

Scandal uriaş după Arsenal – Bayern Munchen 2-2! „Tunarii” puteau beneficia de un penalty la ultima fază! Ce s-a întâmplat

Scandal uriaş după Arsenal – Bayern Munchen 2-2! În minutul 90+5 al partidei, la scorul de 2-2, Bukayo Saka a avut un duel în careu cu portarul echipei germane, Manuel Neuer.

„Tunarii” au protestat vehement faţă de decizia centralului. Bukayo Saka trecuse de portarul Neuer şi a părut incomodat de acesta.

Vedeta lui Arsenal şi a naţionalei Angliei i-a cerut explicaţii centralului după fluierul final.

Reclamă 4 / 0/3

Leandro Trossard a catalogat faza, după meci, ca fiind un „penalty clar”. ”Mi s-a părut penalty clar, a fost clar contactul. Nu suntem mulțumiți de rezultat, dar, când ești condus 2-1 la pauză, un rezultat de egalitate este acceptabil”, a declarat Leandro Trossard, potrivit BBC.

Rio Ferdinand şi Martin Keown, foşti mari fundaşi, la Manchester United, respectiv Arsenal au susţinut în timpul analizelor de după meciurile din Liga Campionilor că a fost penalty la duelul dintre Saka şi Neuer.

Manuel Neuer își lasă piciorul. E penalty. Cei de la VAR trebuiau să-l cheme pe arbitru să vadă faza. E o decizie majoră”, a susţinut Rio Ferdinand.

Mi se pare că e alarmant că nu s-a dat penalty”, a fost de părere Martin Keown.

Real Madrid – Manchester City 3-3 şi Arsenal – Bayern 2-2! Nebunie în Champions League! Goluri superbe şi răsturnări de situaţie

Meciurile Real Madrid – Manchester City 3-3 şi Arsenal – Bayern 2-2 au fost LIVE SCORE pe AS.ro, în sferturile UEFA Champions League.

Real Madrid şi Manchester City s-au întâlnit pentru al treilea sezon la rând în UEFA Champions League, în timp ce Arsenal şi Bayern s-au reîntâlnit după o pauză considerabilă, de 7 ani. Ambele meciuri s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, cu goluri fabuloase şi răsturnări de situaţie incredibile.

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Rudiger, Tchouameni, Mendy – Valverde, Camavinga, Kroos – Bellingham – Rodrygo, Vinicius.
Antrenor: Carlos Ancelotti

Reclamă

Manchester City: Ortega – Akanji, Stones, Dias, Gvardiol – Rodrigo, Kovacic, Bernardo – Foden, Grealish, Haaland.
Antrenor: Pep Guardiola.

Arsenal: Raya – White, Saliba, Gabriel, Kiwior – Odegaard, Jorginho, Rice – Saka, Havertz, Martinelli
Antrenor: Mikel Arteta

Bayern Munchen: Neuer – Kimmich, Dier, De Ligt, Davies – Goretzka, Laimer – Sane, Musiala, Gnabry – Kane.
Antrenor: Thomas Tuchel

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și