Închide meniul

Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 aprilie 2024, 8:34

Reclamă
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect

Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat

Momentul în care Vinicius comentează decizia lui Ancelotti de a-l înlocui / captura digisport.ro

Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat, s-a văzut pe micile ecrane, în timpul meciului Real Madrid – Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 86 al partidei, Ancelotti a decis să îl înlocuiască pe Vinicius cu Joselu. Starul brazilian a reacţionat vehement, vociferând în direcţia lui Ancelotti. Aşa cum au arătat camerele video, Vinicius i-a spus ceva, pe un ton răstit, lui Ancelotti. Antrenorul italian s-a prefăcut că nu îl aude şi nu l-a băgat în seamă.

Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat

Gică Craioveanu a criticat gestul făcut de Vinicius la adresa lui Ancelotti.

Nu mi-a plăcut absolut deloc, mai ales că Ancelotti i-a luat apărarea de fiecare dată. E lipsă de respect și pentru colegul care intră”, a spus Gică Craioveanu la digisport.ro.

Real Madrid – Manchester City s-a încheiat 3-3, după un meci cu mai multe răsturnări de situaţie. Bernardo Silva a deschis scorul în minutul 2, iar Real Madrid a preluat conducerea în minutul 14. Ruben Dias a fost autorul unui autogol în minutul 12, iar în minutul 14 a înscris Rodrygo. City avea să întoarcă iar scorul, marcând în minutele 66 şi 71, prin Phil Foden şi Gvardiol. În minutul 79, Fede Valverde avea să stabilească scorul final al partidei, 3-3.

Reclamă

Ultimele două câştigătoare ale trofeului s-au întâlnit într-un duel incendiar!

Calificarea se va decide în Anglia. Duelul foarte spectaculos din tur s-a încheiat nedecis. Elevii lui Ancelotti sunt nevoiţi să câştige în deplasare pentru a se califica în semifinalele competiţiei.

În sezonul 2021/22, Real Madrid s-a impus în semifinale, după ce echipa lui Pep Guardiola a câştigat cu 4-3 pe Etihad. Madrilenii au întors miraculos scorul prin Rodrygo, care a înscris de două ori, în minutule 90 şi 90+1. Partida a ajuns în prelungiri, iar Benzema a marcat golul calificării în finala de la Paris, acolo unde echipa lui Carlo Ancelotti avea să o învingă pe Liverpool în finală.

Un sezon mai târziu, Manchester City şi-a luat revanşa. După 1-1 în primul meci, pe Santiago Bernabeu, „cetăţenii” au demolat echipa lui Carlo Ancelotti şi s-au impus cu 4-0 o săptămână mai târziu, pe Etihad. Într-un final, City a cucerit trofeul, după ce a învins-o pe Inter în finala de la Istanbul.

Reclamă 4 / 0/3

Formaţia care se va impune în această dublă va întâlni câştigătoarea sfertului de finală dintre Arsenal şi Bayern Munchen. Pentru prima oară după 7 ani, cele două echipe s-au reîntâlnit în UEFA Champions League. Înainte de meciul de marţi seară, încheiat cu scorul de 2-2, ultimul duel între cele două echipe a avut loc în optimile de finală ale sezonului 2016/17. Bayern a câştigat atunci ambele manşe cu 5-1.

Scandal uriaş după Arsenal – Bayern Munchen 2-2! „Tunarii” puteau beneficia de un penalty la ultima fază! Ce s-a întâmplat

Scandal uriaş după Arsenal – Bayern Munchen 2-2! În minutul 90+5 al partidei, la scorul de 2-2, Bukayo Saka a avut un duel în careu cu portarul echipei germane, Manuel Neuer.

„Tunarii” au protestat vehement faţă de decizia centralului. Bukayo Saka trecuse de portarul Neuer şi a părut incomodat de acesta.

Vedeta lui Arsenal şi a naţionalei Angliei i-a cerut explicaţii centralului după fluierul final.

Leandro Trossard a catalogat faza, după meci, ca fiind un „penalty clar”. ”Mi s-a părut penalty clar, a fost clar contactul. Nu suntem mulțumiți de rezultat, dar, când ești condus 2-1 la pauză, un rezultat de egalitate este acceptabil”, a declarat Leandro Trossard, potrivit BBC.

Rio Ferdinand şi Martin Keown, foşti mari fundaşi, la Manchester United, respectiv Arsenal au susţinut în timpul analizelor de după meciurile din Liga Campionilor că a fost penalty la duelul dintre Saka şi Neuer.

Manuel Neuer își lasă piciorul. E penalty. Cei de la VAR trebuiau să-l cheme pe arbitru să vadă faza. E o decizie majoră”, a susţinut Rio Ferdinand.

Reclamă

Mi se pare că e alarmant că nu s-a dat penalty”, a fost de părere Martin Keown.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și