Închide meniul

„Nebunul de pe tronul de aur” Gigi Becali, distrus în presa din Cehia înainte de FCSB – Sparta Praga: „Auto-proclamatul Dumnezeu”

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2024, 15:12

Reclamă
„Nebunul de pe tronul de aur Gigi Becali, distrus în presa din Cehia înainte de FCSB – Sparta Praga: „Auto-proclamatul Dumnezeu

Gigi Becali, distrus în presa din Cehia înainte de FCSB - Sparta Praga

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a fost distrus în presa din Cehia, înainte duelului dintre FCSB şi Sparta Praga. Patronul campioanei a fost făcut praf de jurnaliştii cehi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Sparta Praga, pentru un loc în play-off-ul Champions League. Partida retur va fi azi, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali, distrus în presa din Cehia înainte de FCSB – Sparta Praga

Cehii nu s-au putut abţine şi l-au criticat în termeni duri pe Gigi Becali, chiar înaintea returului cu Sparta Praga. Aceştia i-au adresat cuvinte dure patronului campioanei, pe care l-au criticat pentru tacticile de la echipa sa.

Boss-ul FCSB, nebunul de pe tronul de aur. L-a dat afară pe Ondrasek după două luni”, au titrat cehii de la isport.blesk.cz, care fac referire la atacantul ceh Zdenek Ondrasek, care a fost dat afară de la FCSB în urmă cu trei ani.

„Echipa care a păstrat numele Steaua se zvârcolește prin liga secundă, cealaltă, FCSB, se luptă cu Sparta pentru Champions League. Să vină abrevierea de la FC Steaua București?

Reclamă
Reclamă 4

E o poveste nebună acolo, și nu e de mirare câtă vreme echipa este condusă de pseudo-scriitorul, om de afaceri local, George ”Gigi” Becali, auto-proclamatul Dumnezeu al fotbalului din București.

Puțini patroni din Europa sunt ca el. A acumulat averea prin afaceri ciudate cu armata și cu pământuri. Și în fotbal funcționează neortodox, după cum a zis-o chiar el: ”Eu dau banii pentru tot, așa că eu decid tot.

Jucătorii se simt bine lângă nebun, care locuiește undeva în afara Bucureștiului și care stă pe un tron de aur, de unde ocazional discută cu jurnaliștii”, au mai notat cehii.

Reclamă

Gigi Becali, mesaj despre şansele de calificare ale FCSB-ului

Gigi Becali a transmis că Alexandru Băluță este un jucător „excepțional”, însă a adăugat că acesta are o problemă. În opinia patronului, jucătorul este „anti-gol”.

Legat de situația FCSB-ului, patronul este de părere că elevii lui Elias Charalambous vor obține calificarea în play-off-ul UEFA Champions League.

„Am credinţă că ne vom califica mai departe. Dacă marca golul Şut, era dezastru după, le dădeam 3-4. Jucam cu o echipă la discreţia noastră, mingea era numai la noi. Ei nu au pus nicio problemă. Golul l-au dat pe greşeala noastră, din corner!

Am jucat bine, dar nu avem un jucător care să o bage în poartă. Băluţă este un jucător extraordinar, numai că el este anti-gol. Cel mai bun e, numai că nu vrea golul!”, a spus Gigi Becali.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:04

Gigi Becali, noi detalii despre banii din transferul lui Coman care au ajuns în Vietnam: „Nu e ţeapă! Au fost minţiţi”

18:02

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului pentru returul cu Sparta Praga: „Va fi calvar în Ghencea”

17:40

Ana Bărbosu va primi medalia de bronz vineri, de la ora 09:30, pe esplanada Casei Olimpice din București. Cine i-o va înmâna

17:04

„A fost jefuit!” Cehii au dat verdictul în scandalul transferului lui Florinel Coman de la FCSB la Al Gharafa

16:45

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 august

16:42

Dumitru Dragomir a numit antrenorul cu care Rapid poate câştiga titlul: „Vai de capul meu! Îi urcă pe garduri”

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 „Se poartă foarte urât cu el!” Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers! Decizia luată de club 6 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!”
Citește și