Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit ce a ordonat la FCSB înainte de noul sezon: „Altceva n-au voie!”

Publicat: 19 iunie 2024, 8:21

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit ce a ordonat la FCSB înainte de noul sezon: „Altceva n-au voie!

Gigi Becali a dezvăluit ce a ordonat la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali e convins că poate da lovitura în noul sezon şi a dezvăluit ce a ordonat la FCSB. Patronul campioanei României a făcut anunţul după tragerea la sorţi din primul tur preliminar al UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roş-albaştrii au avut şansă şi au aflat că se vor duela cu Virtus, o echipă în cu un lot estimat la un milion de euro. Campioana din San Marino vine după o performanţă remarcabilă – primul titlu din istoria de 60 de ani a clubului.

Gigi Becali a dezvăluit ce a ordonat la FCSB

Gigi Becali vrea cu orice preţ să ajungă în grupa din Champions League şi a pus presiune pe jucători. Acestora le-a fost interezis să pronunţe „Europa League” sau „Conference League”.

Nimeni n-are voie să vorbească decât de Champions League, de grupe! Altceva n-au voie să gândească. Da, atât! Champions League și atât. N-are nimeni voie să vorbească nimic.

Eu zic că e greu, normal că e greu, foarte greu, dar d-aia am intrat în fotbal, să mă înfrunt cu greul. Dacă ne înfruntăm cu ușorul stăm și nu mai luăm banii”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Cel mai valoros jucător al lui Virtus este Alessandro Pecci (22 de ani), extremă dreapta. El este cotat la 125.000 de euro de transfermarkt.com. Lotul FCSB-ului este estimat la 34.9 milioane de euro. Florinel Coman şi Darius Olaru valorează câte 7 milioane de euro.

FCSB nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi din turul 2 preliminar al Ligii. Acolo sunt marile emoţii ale lui Becali. Iată lista posibililor adversari:

Motivul pentru care Mihai Stoica s-a enervat înainte de tragerea la sorţi

Mihai Stoica se temea foarte tare de o deplasare lungă şi obositoare pentru primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Din fericire pentru „roş-albaştri”, FCSB a picat cu cel mai convenabil adversar atât valoric, cât şi din punctul de vedere al deplasării.

Reclamă

Da, aşa se vede (n.r. că FCSB este mare favorită). Două zile am folosit în gând cuvinte inferioare când am văzut grupa de 4 hărăzită din motive geografice. N-am înţeles niciodată de ce Kazahstan are echipă în Liga Campionilor, că nu e în Europa.

Eu eram sigur că jucăm cu Ordabasy, deja mă uitam la nişte hoteluri bune, dar deplasarea ne costa mai mult decât cantonamentul de aici (n.r. din Olanda). Dacă nu găseam charter, noi trebuia să mergem prin Dubai, zburam 5 ore până acolo, escală şi încă trei ore şi jumătate. Fără escală făceam 7 ore pe puţin.

Nu doar că am scăpat de deplasarea asta, am scăpat şi de un meci mai dificil, de un Dinamo Batumi. Deplasarea care urmează pentru noi e… Prelungită un pic vacanţa”, a spus Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:58

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și