Închide meniul

Gigi Becali, anunț despre echipa de start a FCSB-ului, pentru returul cu Maccabi Tel Aviv! Schimbarea majoră efectuată

Viviana Moraru Publicat: 31 iulie 2024, 8:14

Reclamă
Gigi Becali, anunț despre echipa de start a FCSB-ului, pentru returul cu Maccabi Tel Aviv! Schimbarea majoră efectuată

Gigi Becali, anunț despre echipa de start a FCSB-ului, pentru returul cu Maccabi Tel Aviv

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali a făcut un anunț despre echipa de start a FCSB-ului, pentru returul cu Maccabi Tel Aviv. Patronul campioanei a transmis că va efectua o singură schimbare în primul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maccabi Tel Aviv – FCSB, returul din turul secund preliminar din Champions League, va fi azi, de la 21:00, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gigi Becali, anunț despre echipa de start a FCSB-ului, pentru returul cu Maccabi Tel Aviv

Gigi Becali a fost întrebat despre echipa de start a FCSB-ului, cu care va ataca o calificare în turul trei preliminar din Champions League. Patronul roș-albaștrilor a oferit un răspuns ferm, mărturisind că se va efectua o singură schimbare, față de meciul tur.

Concret, Gigi Becali îl va trimite în teren din primul minut pe David Miculescu, cel care a avut o evoluție solidă în partida tur, din Ghencea, atunci când a intrat la pauză. Daniel Popa va fi trecut astfel pe banca de rezerve.

„Ce nu știți echipa? Este tot aia, doar că intră David (n.r. – David Miculescu) în locul lui Popa. În rest rămâne la fel”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Cum ar putea arăta primul al FCSB-ului, pentru returul cu Maccabi Tel Aviv:

Înaintea duelului cu Maccabi Tel Aviv, FCSB a fost învinsă de Oțelul, în Liga 1. Campioana și-a menajat o parte dintre titulari, la meciul din campionat, în vederea partidei cu israelienii.

Gigi Becali, veste uriaşă înainte de Maccabi – FCSB

Gigi Becali a venit cu o veste uriaşă înainte de Maccabi – FCSB pentru fanii roş-albaştrilor. Manşa a doua a turului 2 preliminar UEFA Champions League se joacă miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

După o perioadă lungă de negocieri, mai ales în privinţa duratei contractului, Gigi Becali a anunţat că a semnat o nouă înţelegere cu Risto Radunovic.

Fundaşul muntenegrean, în vârstă de 32 de ani, îşi dorea un contract pe trei ani cu FCSB, în timp ce Gigi Becali îi oferea doar doi ani de contract. În cele din urmă, Radunovic a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate.

De asemeneea, Gigi Becali a anunţat că salariul pe care Risto Radunovici îl va încasa în urma semnării noului contract este de 20.000 de euro pe lună.

Da, am semnat deja! 20.000 de euro îi dau pe lună”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:03

Pan Zhanle, reacţie imediată după scandalul de dopaj din jurul echipei Chinei: „Din mai până în iulie am avut 21 de teste”

11:31

Cum a reacţionat Gigi Becali după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei! Sfat pentru FRF

11:30

LIVE TEXTAncuţa Bodnar şi Simona Radiş luptă ACUM pentru medalie, la Jocurile Olimpice! Alte trei echipaje din România, în finale

11:13

„Ziceai că e Maradona, era peste tot!” Gigi Becali, impresionat de un jucător, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

11:08

Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat”

11:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Emoţii uriaşe în finalele la canotaj şi gimnastică la Paris

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și