Închide meniul

Gigi Becali, fascinat de un jucător de la FCSB, după eşecul cu Sparta Praga: „Extraordinar!” Ce modificare va face în primul 11

Viviana Moraru Publicat: 14 august 2024, 12:02

Reclamă
Gigi Becali, fascinat de un jucător de la FCSB, după eşecul cu Sparta Praga: „Extraordinar! Ce modificare va face în primul 11

Gigi Becali, fascinat de un jucător de la FCSB, după eşecul cu Sparta Praga

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali face o nouă schimbare în primul 11 la FCSB, după eşecul cu Sparta Praga. Patronul campioanei a dezvăluit ce schimbări va face în echipă, după eliminarea din Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost eliminată din turul trei preliminar din Champions League de către Sparta Praga. Campioana îşi va continua parcursul european în Europa League, urmând să se dueleze cu LASK Linz.

Gigi Becali face o nouă schimbare în primul 11 la FCSB, după eşecul cu Sparta Praga

Gigi Becali a declarat că Marius Ştefănescu va fi lăsat din nou pe banca de rezerve, după ce a fost titularizat în returul cu Sparta Praga. Patronul campioanei a transmis că mijlocaşul este în continuare fricos, astfel că va rămâne rezervă până când va prinde încredere în el.

Becali a transmis că în primul 11 vor evolua David Miculescu, în flancul stâng al atacului, iar vârf va fi Daniel Popa. În partea dreaptă a atacului va fi titularizat Alexandru Băluţă.

„Stai să vezi acum, aşa vom juca! Ce să fac, dacă m-am luat după ei. Miculescu în stânga, Popa, atacant, până vine Tănase. În dreapta, Băluţă. În stânga el nu poate. Ştefănescu să mai stea, nu mi-am pierdut încrederea în el. Are emoţii, e fricos. E posibil să-şi revină, dar e posibil şi să rămână aşa. Fac şi eu ce pot.

Reclamă
Reclamă 4

Popa a fost extraordinar, nu credeam aşa ceva. A câştigat toate duelurile, din toate a scos câte ceva, ceea ce Miculescu nu făcea. Dar e gras, trebuie să slăbească. David Miculescu nu e număr nouă, cu asta-basta, punct! Nu ştiu ce va juca, poate va mai juca şi vârf, dar e clar că nu e atacant, că nu marchează goluri, nu câştigă dueluri. Nu ştie mişcări”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali, atac total la un titular

Gigi Becali s-a arătat deranjat de faptul că Lixandru a transmis, la conferința de presă premergătoare partidei cu echipa din Cehia, că jucătorii de la Sparta sunt mai valoroși decât cei de la FCSB.

„Dacă vedeam conferinţa lui Lixandru…am văzut-o înainte de meci, cu trei ore. m vrut să-l schimb, dar mai erau trei ore până la meci. El a zis că sunt ei mai valoroşi decât noi. Dar se supărau Pintilii, MM…dar îţi dai seama, cum să zici că adversarul pe care l-ai distrus la el acasă, e mai bun decât tine.

Reclamă

Atât am putut acum, dacă joci cu jucători care zic că adversarul e mai puternic, când tu l-ai distrus acasă…ca dovadă cum a jucat acasă. Nu-l mai trimiteţi pe Lixandru la conferinţă. În primul rând, m-a contrazis pe mine! Eu am zis că-i scoatem, şi el a zis că prima şansă o au ei. Stai pe bară atunci. Mai vede el mărire de salariu? Îi fac mărire lui Olaru, lui pentru ce să-i fac.

El o să joace cu Iaşi, Lixandru. Nu va mai juca în Europa. O să mă întâlnesc cu el, să văd dacă are valoare. Dacă nu eşti valoros, stai în tribună! Cum să le dai încredere tovarăşilor tăi”, a spus Gigi Becali, la palat.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:23

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1. Marius Lăcătuş a intervenit imediat

18:58

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman: „Vrăjeală! Minciuni! Aşa au făcut şi cu Budescu”

18:45

Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan

18:33

Programul etapei a 7-a din Liga 1! Când se joacă Dinamo – Universitatea Craiova

18:17

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 august

17:59

Cât costă biletele la meciul LASK Linz – FCSB! Austriecii sunt montaţi înaintea duelului cu roş-albaştrii: „Şansă de răzbunare”

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 6 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului
Citește și