Închide meniul

Schimbarea pe care Gigi Becali a vrut să o facă în FCSB – Sparta Praga 2-3! Patronul, atac total la un titular: „Nu mai joacă!”

Alex Ioniță Publicat: 14 august 2024, 11:56 / Actualizat: 14 august 2024, 12:57

Reclamă
Schimbarea pe care Gigi Becali a vrut să o facă în FCSB – Sparta Praga 2-3! Patronul, atac total la un titular: Nu mai joacă!”

Schimbarea pe care Gigi Becali a vrut să o facă în FCSB - Sparta Praga 2-3!

Hepta

Iată schimbarea pe care Gigi Becali a vrut să o facă în FCSB – Sparta Praga 2-3! Patronul campioanei nu s-a ferit de cuvinte și și-a făcut praf un jucător, la o zi după partida de pe stadionul „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul luat în colimator de Gigi Becali este Mihai Lixandru, care a început partida din Ghencea ca și titular. Totuși, patronul nu a criticat evoluția acestuia, ci o declarație făcută de jucător înainte de partida cu Sparta Praga.

Schimbarea pe care Gigi Becali a vrut să o facă în FCSB – Sparta Praga 2-3!

Gigi Becali s-a arătat deranjat de faptul că Lixandru a transmis, la conferința de presă premergătoare partidei cu echipa din Cehia, că jucătorii de la Sparta sunt mai valoroși decât cei de la FCSB.

După această declarație, Becali a dezvăluit că și-ar fi dorit ca Lixandru să nu mai joace împotriva cehilor. De asemenea, patronul de la FCSB a spus că mijlocașul nu va mai juca în meciurile de cupă europeană.

„Dacă vedeam conferinţa lui Lixandru…am văzut-o înainte de meci, cu trei ore. m vrut să-l schimb, dar mai erau trei ore până la meci. El a zis că sunt ei mai valoroşi decât noi. Dar se supărau Pintilii, MM…dar îţi dai seama, cum să zici că adversarul pe care l-ai distrus la el acasă, e mai bun decât tine.

Reclamă
Reclamă 4

Eu vorbesc de Liga Campionilor, el doarme îmbrăcat. Eu vreau să le dau curaj, el trichi-trichi. Cum să spui că e mai valoros decât tine adversarul.

Atât am putut acum, dacă joci cu jucători care zic că adversarul e mai puternic, când tu l-ai distrus acasă…ca dovadă cum a jucat acasă. Nu-l mai trimiteţi pe Lixandru la conferinţă. În primul rând, m-a contrazis pe mine! Eu am zis că-i scoatem, şi el a zis că prima şansă o au ei. Stai pe bară atunci. Mai vede el mărire de salariu? Îi fac mărire lui Olaru, lui pentru ce să-i fac.

El o să joace cu Iaşi, Lixandru. Nu va mai juca în Europa. O să mă întâlnesc cu el, să văd dacă are valoare. Dacă nu eşti valoros, stai în tribună! Cum să le dai încredere tovarăşilor tăi”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Darius Olaru, discurs furibund după ce FCSB a fost învinsă de Sparta Praga

Darius Olaru nu s-a ferit de cuvinte şi a criticat arbitrajul, mărturisind că FCSB ar fi trebuit să primească un penalty în meciul din Ghencea.

Mijlocaşul campioanei a transmis chiar şi faptul că adversarii au văzut faultul din careul lor, însă arbitrul a decis să nu acorde lovitură de la punctul cu var.

De asemenea, Olaru a transmis că FCSB se va concentra acum pe obţinerea calificării în grupele Europa League, dar şi pe meciurile din campionat.

„Din păcate pentru noi, nu am reușit să ne calificăm. Era obiectivul nostru, am muncit să ajungem aici. Am plătit prețul celor trei goluri încasate în prima repriză – fază fixă, penalty și o execuție extraordinară. La nivelul acesta, fiecare greșeală se plătește. Dacă știam să gestionăm mai bine prima repriză, să nu primim trei goluri, cred că puteam întoarce. În repriza a doua am arătat mult mai bine.

Nu vreau să găsesc alibiuri. Așa a fost, am intrat foarte moi, n-am avut atitudine în prima repriză. Cred că am și intrat în jocul lor. Au marcat din acea fază fixă. Știam că sunt puternici la aceste faze fixe, după ne-am deschis, le-am dat spații și așa au și marcat.

Cred că la penalty, la faza premergătoare, a fost cam aceeași fază în afara careului advers, la Ștefănescu. Așa a decis arbitrul. După, a fost o fază la mine în care nu-mi explic cum mi-a dat mie galben. Normal, am protestat, dar a fost un fault clar. Și adversarii mi-au spus că e fault clar. El nu a dat fault. Nu a fost o tentă, dar undeva la 60-40 pentru ei. Am simțit acest lucru și în partida tur.

Era visul nostru, pentru asta am câștigat campionatul, ca să avem rezultate în Europa. Trebuie să ne revenim, mai avem treabă în campionat, iar apoi trebuie să gestionăm foarte bine play-off-ul Europa League, unde ne va aștepta o dublă foarte grea. Am jucat cu LASK Linz și în iarnă, în amical, o echipă cu forță, care încearcă să își câștige duelurile, agresivă. Trebuie să pregătim bine meciul, să îi analizăm și să trecem. Asta ne-a rămas, Europa League e următorul obiectiv”, a declarat Darius Olaru, conform sport.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

Câţi bani a pierdut Corvinul după ce a ratat accederea în play-off-ul Conference League!

19:23

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1. Marius Lăcătuş a intervenit imediat

18:58

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman: „Vrăjeală! Minciuni! Aşa au făcut şi cu Budescu”

18:45

Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan

18:33

Programul etapei a 7-a din Liga 1! Când se joacă Dinamo – Universitatea Craiova

18:17

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 august

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 6 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului
Citește și