Închide meniul

Gigi Becali, necruţător cu Charalambous şi Pintilii: „Am greşit echipa că m-am luat după ei! Nu mă mai iau în viaţa mea după ei!”

Publicat: 13 august 2024, 23:47

Reclamă
Gigi Becali, necruţător cu Charalambous şi Pintilii: „Am greşit echipa că m-am luat după ei! Nu mă mai iau în viaţa mea după ei!

Gigi Becali, necruţător cu Charalambous şi Pintilii

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a avut un discurs necruţător cu Charalambous şi Pintilii. Patronul de la FCSB a spus că i-a lăsat pe Pintilii şi Charalambous să aibă ultimul cuvânt la echipă. Becali ar fi vrut să joace cu Miculescu şi Daniel Popa titulari, dar staff-ul s-a opus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că nu nu va mai asculta niciodată de cei din staff când vine vorba de alcătuirea echipei.

Gigi Becali, necruţător cu Charalambous şi Pintilii

„Am greșit echipa că m-am luat după ei, că nu poate să joace și Popa și Miculescu. Supărarea mare e… ei tot spun… dacă eu bag, pierd pe mâna mea. Și nu e nicio supărare. Acum vezi, asta e supărarea. Argumentele lor le-am văzut acum! Nu funcționează! Cu ei am ajuns și ajung și mai departe cu ei. Dar fac mai departe ce trebuie să fac, nu mă mai iau după ei.

Nu mă mai iau în viața mea, asta este echipa și gata. Au zis că nu avem schimbări, că vezi Doamne nu avem schimbări. De aia am și făcut așa„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Ce sumă va primi FCSB de la UEFA după înfrângerea cu Sparta Praga. Campioana României merge în play-off-ul Europa League

Iată ce sumă va primi FCSB de la UEFA după înfrângerea cu Sparta Praga. Campioana României a ratat calificarea în play-off-ul Champions League, după ce a pierdut dubla cu Sparta Praga. Campioana României a ratat astfel o sumă uriaşă, dar Gigi Becali are deja banii asiguraţi veniţi din grupele Conference League.

Reclamă
Reclamă 4

În play-off-ul Europa League, FCSB o va întâlni pe LASK Linz.

FCSB are în acest moment suma de 3,17 milioane de euro asigurată, deoarece campioana României este sigură de grupele Conference League. Acestei sume se adaugă 750.000 de euro, bani pe care UEFA îi oferă pentru că FCSB va evolua în play-off-ul Europa League.

Pentru calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, FCSB şi-ar fi asigurat premiul pentru participarea în grupele Europa League, de 4,31 milioane de euro.

Reclamă

Echipa lui Gigi Becali ar mai fi primit o sumă consistentă din partea UEFA chiar dacă nu ajungea în grupele Champions League. Pe lângă banii care veneau din Europa League, FCSB ar fi primit alte 4,21 milioane de euro dacă trecea de Sparta Praga, bonus pentru prezenţa în play-off-ul UCL.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 14 aug.

„Au făcut lucrurile dificile pentru noi” Elias Charalambous, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Micile detalii fac diferenţa”

0:25 14 aug.

Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”

0:17 14 aug.

Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!”

0:05 14 aug.

„Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta”

23:44

Decizia radicală luată de Gigi Becali după eliminarea FCSB din Liga Campionilor. Anunţul făcut imediat după 2-3 cu Sparta Praga

23:39

Ce sumă va primi FCSB de la UEFA după înfrângerea cu Sparta Praga. Campioana României merge în play-off-ul Europa League

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 3 Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi 4 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 5 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 6 „Infernal!” Cehii, şocaţi înainte de FCSB – Sparta Praga! Ce i-a uimit când au ajuns în Bucureşti: „Nu e aşa cum ne-am imaginat!”
Citește și