Închide meniul

Goncalo Ramos, omul care l-a lăsat rezervă pe Cristiano Ronaldo, la CM 2022, gol fabulos în Benfica – Club Brugge!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 martie 2023, 23:27

Goncalo Ramos, omul care l-a lăsat rezervă pe Cristiano Ronaldo, la CM 2022, gol fabulos în Benfica – Club Brugge!

Goncalo Ramos, omul care l-a lăsat rezervă pe Cristiano Ronaldo, la CM 2022, gol fabulos în Benfica - Club Brugge

Benfica - Club Brugge / digisport.ro

Goncalo Ramos, omul care l-a lăsat rezervă pe Cristiano Ronaldo, la CM 2022, gol fabulos în Benfica – Club Brugge, partidă din returul optimilor Champions League! Goncalo Ramos a făcut senzație la golul de 2-0 pentru Benfica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Goncalo Ramos (21 de ani) a fost adus la prima echipă a Benficăi, în toamna lui 2020, de la echipa secundă a clubului portughez.

Goncalo Ramos, omul care l-a lăsat rezervă pe Cristiano Ronaldo, la CM 2022, gol fabulos în Benfica – Club Brugge

În minutele de prelungire ale primei reprize dintre Benfica și Club Brugge, Goncalo Ramos a primit o pasă perfectă în careul advers. Atacantul portughez a driblat trei jucători de la Club Brugge, apoi l-a executat pe portarul Simon Mignolet, cu un șut puternic.

Același Goncalo Ramos a majorat avantajul Benficăi la 3-0, în minutul 57.

La 21 de ani şi 260 de zile, Goncalo Ramos a devenit cel mai tânăr jucător al Benficăi care înscrie şi dă pasă de gol într-un singur meci din Champions League.

Reclamă

În partida tur, Benfica s-a impus cu scorul de 2-0, grație golurilor marcate de Joao Mario și David Neres.

Goncalo Ramos, preferat în locul lui Cristiano Ronaldo, la CM 2022

Numele lui Goncalo Ramos a devenit cunoscut în partida Portugalia – Elveția 6-1, din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. În acel meci, tânărul atacant portughez a marcat un hat-trick.

Reclamă 4 / 0/3

La acel moment, s-a vorbit intens despre decizia selecționerului Fernando Santos de a-l titulariza pe Goncalo Ramos, în detrimentul lui Cristiano Ronaldo.

„Totul se desfăşoară foarte repede şi trebuie să ne concentrăm pe următorul joc. Sunt chestii care nu ţin de mine. Trebuie să muncesc cât pot de mult și apoi vom vedea.

Cristiano a vorbit cu mine, aşa cum a vorbit cu toată lumea. A fost foarte bine”, spunea Goncalo Ramos, la finalul partidei Portugalia – Elveția 6-1, potrivit abola.pt.

Goncalo Ramos a intrat în istorie după hat-trick-ul de senzație din Portugalia – Elveția 6-1

Goncalo Ramos a devenit primul jucător care reușește un hat-trick în primul său meci ca titular la un Campionat Mondial, de la Miroslav Klose, din 2002. Atacantul de la Benfica a făcut o partidă perfectă în optimi, după ce în toate meciurile din grupă a fost rezervă.

Ultimul jucător care reușise să marcheze un hat-trick pentru Portugalia a fost Cristiano Ronaldo, la Campionatul Mondial din 2018, într-o partidă cu Spania, încheiată cu scorul de 3-3.

Totodată, Goncalo Ramos a consemnat primul hat-trick de la Campionatul Mondial din Qatar!

De asemenea, Goncalo Ramos a marcat în doar 17 minute, atâtea goluri cât a marcat Cristiano Ronaldo în cele trei partide bifate ca titular în grupele Campionatului Mondial.

Reclamă

Goncalo Ramos a deschis scorul în partida cu Elveția în minutul 17, cu un șut perfect, la care portarul advers nu a avut nicio șansă. Ulterior, atacantul a marcat pentru 3-0, reușind „dubla” în minutul 51, din pasa lui Diogo Dalot.

Hat-trick-ul de senzație a fost reușit în minutul 67, când din pasa lui Joao Felix a dus scorul la 5-1. Până la a treia reușită, Ramos a oferit și un assist, la golul lui Raphael Guerreiro din minutul 55.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și