Închide meniul

CM 2022 | Goncalo Ramos, prima reacție după ce a strălucit în locul lui Cristiano Ronaldo, în Portugalia – Elveția 6-1: „Sunt chestii care nu țin de mine”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 decembrie 2022, 9:15

CM 2022 | Goncalo Ramos, prima reacție după ce a strălucit în locul lui Cristiano Ronaldo, în Portugalia – Elveția 6-1: „Sunt chestii care nu țin de mine

Goncalo Ramos i-a luat locul lui Cristiano Ronaldo, în primul "11" al Portugaliei

Goncalo Ramos i-a luat locul lui Cristiano Ronaldo, în primul "11" al Portugaliei / Profimedia

Goncalo Ramos a oferit prima reacție după ce i-a luat locul lui Cristiano Ronaldo și a marcat un hat-trick istoric, în Portugalia – Elveția 6-1. Atacantul de 21 de ani a reușit meciul carierei, în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vârful de la Benfica a marcat un hat-trick de vis în primul său meci ca titular la Campionatul Mondial și l-a făcut uitat pe Cristiano Ronaldo.

CM 2022 | Goncalo Ramos, prima reacție după ce i-a luat locul lui Cristiano Ronaldo și a marcat un hat-trick istoric în Portugalia – Elveția 6-1

Ronaldo a fost lăsat pe bancă de Fernando Santos. În locul său, selecționerul Portugaliei l-a preferat pe tânărul Goncalo Ramos, care mai bifase doar 12 minute la turneul din Qatar.

Ramos a fost de neoprit contra Elveției și a contribuit decisiv la calificarea Portugaliei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

La finalul partidei, Goncalo Ramos a vorbit despre performanța fabuloasă reușită, precum și despre faptul că i-a „furat” prim-planul lui Cristiano Ronaldo.

Reclamă

CR7 a fost introdus pe final, în minutul 74, când scorul era deja 5-1.

„Totul se desfăşoară foarte repede şi trebuie să ne concentrăm pe următorul joc. Sunt chestii care nu ţin de mine. Trebuie să muncesc cât pot de mult și apoi vom vedea.

Cristiano a vorbit cu mine, aşa cum a vorbit cu toată lumea. A fost foarte bine”, a declarat Goncalo Ramos, potrivit abola.pt.

Reclamă 4 / 0/3

Portugalia se va lupta cu Maroc în sferturile de finală de la Campionatul Mondial.

Goncalo Ramos a intrat în istorie după hat-trick-ul de senzație din Portugalia – Elveția 6-1

Goncalo Ramos a devenit primul jucător care reușește un hat-trick în primul său meci ca titular la un Campionat Mondial, de la Miroslav Klose, din 2002. Atacantul de la Benfica a făcut o partidă perfectă în optimi, după ce în toate meciurile din grupă a fost rezervă.

Ultimul jucător care reușise să marcheze un hat-trick pentru Portugalia a fost Cristiano Ronaldo, la Campionatul Mondial din 2018, într-o partidă cu Spania, încheiată cu scorul de 3-3.

Totodată, Goncalo Ramos a consemnat primul hat-trick de la Campionatul Mondial din Qatar!

De asemenea, Goncalo Ramos a marcat în doar 17 minute, atâtea goluri cât a marcat Cristiano Ronaldo în cele trei partide bifate ca titular în grupele Campionatului Mondial.

Reclamă

Goncalo Ramos a deschis scorul în partida cu Elveția în minutul 17, cu un șut perfect, la care portarul advers nu a avut nicio șansă. Ulterior, atacantul a marcat pentru 3-0, reușind „dubla” în minutul 51, din pasa lui Diogo Dalot.

Hat-trick-ul de senzație a fost reușit în minutul 67, când din pasa lui Joao Felix a dus scorul la 5-1. Până la a treia reușită, Ramos a oferit și un assist, la golul lui Raphael Guerreiro din minutul 55.

Recomandări
  • Goncalo Ramos, prima reacție după ce i-a luat locul lui Cristiano Ronaldo și a marcat un hat-trick istoric
  • Ce a spus atacantul de 21 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și