Închide meniul

Spectacol total în Champions League. Bayern – Manchester United 4-3! Victorii pentru Real Madrid şi Arsenal. Toate rezultatele

Viviana Moraru Publicat: 20 septembrie 2023, 23:55

Reclamă
Spectacol total în Champions League. Bayern – Manchester United 4-3! Victorii pentru Real Madrid şi Arsenal. Toate rezultatele

Spectacol total în Champions League. Bayern - Manchester United 4-3! Victorii pentru Real Madrid şi Arsenal. Toate rezultatele

Harry Kane a marcat în Bayern - Manchester United 4-3 / Colaj Profimediaimages

A fost spectacol total în Champions League. Bayern Munchen – Manchester United 4-3 şi Real Madrid – Union Berlin 1-0 au fost cele mai tari meciuri din grupele Champions League. Toate disputele au putut fi urmărite în format LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern şi Manchester United au dat recital de goluri pe Allianz Arena. A fost 4-3 pentru bavarezi, după un meci de poveste. Şi Arsenal a reuşit să înscrie patru goluri, în poarta lui PSV. Real Madrid a câştigat la limită duelul cu debutanta Union Berlin.

Rezultatele înregistrate în meciurile serii din grupele Champions League:

Real Madrid – Union Berlin 2-0 | Bayern – Manchester United 4-3, în grupele Champions League

Min. 90+5: Bayern – Manchester United 4-3. S-a marcat din nou pe Allianz Arena. Bruno Fernandes a executat o lovitură liberă, iar Casemiro a deviat din apropiere şi a reuşit „dubla”.

Min. 90+2: Bayern – Manchester United 4-2. Bavarezii arată că sunt o „maşinărie” de goluri. Puştiul de 18 ani Tel a înscris un gol superb. Preluare pe genunchi şi şut cu dreptul sub transversală!

Reclamă

Min. 88: Braga – Napoli 1-2. Niakate a fost autorul unui autogol şi a ajutat-o pe campioana Italiei să revină la conducere.

Min. 88: Bayern – Manchester United 3-2. Casemiro a readus speranţele în tabăra „diavolilor” şi se anunţă un final de meci extrem de încins!

Min. 87: Real Sociedar – Inter 1-1. Lautaro Martinez a restabilit egalitatea la San Sebastian!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 84: Braga – Napoli 1-1. Bruma a înscris din centrarea lui Rodrigo Zalazar.

Min. 70: Arsenal – PSV 4-0! Odegaard a reuşit un şut perfect din afara careului. Mingea s-a oprit în plasa laterală a porţii adverse.

Min. 51: Benfica – Salzburg 0-2. Gloukh a punctat pe terenul campioanei Portugaliei.

Min. 53: Bayern – Manchester United 3-1! Harry Kane a înscris din penalty. Bavarezii au primit lovitura de la 11 metri după un henţ făcut în careu de Eriksen.

Min. 49: Bayern – Manchester United 2-1! Fază impresionantă reuşită de „diavoli”, care reuşesc mai multe pase din prima. Mingea ajunge la Hojlund, care înscrie cu noroc primul său gol la United.

Update 22.50: Rezultatele de la pauză:

  • Arsenal – PSV 3-0
  • Bayern Munchen – Manchester United 2-0
  • Benfica – Salzburg 0-1
  • Braga – Napoli 0-1
  • Real Sociedad – Inter 1-0
  • Sevilla – Lens 1-1

Min. 45+1: Braga – Napoli 0-1. Di Lorenzo a reuşit să deschidă scorul chiar înainte de pauză.

Reclamă

Min. 38: Arsenal – PSV 3-0! Gabriel Jesus a primit o centrare perfectă de la Trossard, a preluat mingea şi a şutat năprasnic, la colţul lung. Portarul oaspeţilor de pe Emirates nu a putut interveni.

Min. 32: Bayern – Manchester United 2-0! Încă un gol al bavarezilor. Fază spectaculoasă reuşită de Musiala, care a intrat în careu, a întor mingea la Gnabry, iar şutul acestuia din prima nu i-a dat nicio şansă lui Onana.

Min. 28: Bayern – Manchester United 1-0! Sane a înscris cu ajutorul uriaş al lui Onana. Portarul „diavolilor” a respins în poartă mingea care nu părea să îi pună mari dificultăţi.

Min. 24: Sevilla – Lens 1-1! Francezii au revenit în joc cu ajutorul lui Fulgini.

Min. 20: Arsenal – PSV 2-0! Trossard a mărit avantajul „tunarilor”. Saka a fost autorul assist-ului.

Min. 15: Benfica – Salzburg 0-1. Simic a înscris din penalty, după ce Antonio Silva a primit cartonaş roşu. În acelaşi meci, Konate a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 3.

Min 9: Sevilla – Lens 1-0! Deschidere rapidă de scor pentru andaluzi. Ocampos a marcat din pasa lui Rakitic!

Min. 8: Arsenal – PSV 1-0! Bukayo Saka a deschis scorul pentru „tunari”. Englezul a profitat de un balon respins de portarul olandezilor, marcând cu un şut din faţa porţii.

Min. 4: Real Sociedad – Inter 1-0! Brais Mendez a marcat în poarta lui Sommer. Arbitrul a validat reuşita cu ajutorul VAR.

Min. 1: Începe duelul dintre Bayern – Manchester United! Inter, Napoli şi Arsenal joacă şi ele acum.

Echipele de start în Bayern Munchen – Manchester United:

Bayern: Ulreich – Laimer, Upamecano, Kim, Davies – Kimmich, Goretzka – Sane, Musiala, Gnabry – Kane

Manchester United: Onana – Dalot, Lindelof, Martinez, Reguillon – Casemiro, Eriksen – Pellistri, Fernandes, Rashford – Hojlund

Min. 90+5: Real Madrid – Union Berlin 1-0, FC Copenhaga – Galatasaray 2-2. S-au încheiat primele două meciuri ale serii.

Min. 90+4: Real Madrid – Union Berlin 1-0. GOOOLLL Bellingham! La primul şut pe poartă, Jude Bellingham a înscris din apropiere. Mingea a ajuns norocos la el şi a îndeplinit o simplă formalitate!

Min. 88: Galatasaray – FC Copenhaga 2-2! Tete a înscris cu o super-execuţie, din voleu, şi a restabilit egalitatea. Nebunie pe stadionul din Istanbul!

Min. 86: Galatasaray – FC Copenhaga 1-2. Boey a redus din diferenţă, din pasa lui Tete!

Min. 73: FC Copenhaga a rămas în inferioritate numerică. Jelert a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Min. 58: Galatasaray – FC Copenhaga 0-2! Goncalves i-a redus la tăcere pe fanii turci. A marcat din pasa lui Meling!

Min. 35: Galatasaray – FC Copenhaga 0-1! Surpriză la Istanbul. Elyounoussi a deschis scorul!

Min. 1: Începe duelul de pe Santiago Bernabeu!

Echipele de start în Real Madrid – Union Berlin: 

Real Madrid: Kepa – Vazquez, Rudiger, Fernandez, Alaba – Modric, Tchouameni, Camavinga ş- Rodrygo, Bellingham, Joselu

Union Berlin: Ronnow – Bonucci, Doekhi, Leite – Juranovic, Tousart, Kral, Laidouni, Gosens – Becker, Behrens

Real Madrid îşi începe parcursul în noua ediţie de Champions League într-un duel cu Union Berlin. Cea mai titrată echipă din Champions League este una dintre favorite şi în acest sezon al competiţiei. Madrilenii au un parcurs perfect în acest sezon de La Liga, având victorii pe linie, în primele cinci etape.

Meciurile serii din grupele Champions League

Meciul serii este cel dintre Bayern Munchen şi Manchester United. „Diavolii” traversează o formă extrem de modestă în campionat, înregistrând două înfrângeri la scor în ultimele două runde, 3-1 cu Arsenal şi Brihton.

De cealaltă parte, Bayern a remizat în ultima etapă cu Bayern Leverkusen, şi este pe locul secund în Budesliga, la egalitate chiar cu adversara din ultima etapă.

De la ora 22:00 se vor disputa şi duelurile Arsenal – PSV, Benfica – Salzburg, Braga – Napoli, Real Sociedad – Inter şi Sevilla – Lens.

Finalista din ediţia precedentă de Champions League, Inter, îşi va începe parcursul european din acest sezon în deplasare, cu Real Sociedad. Italienii au moral excelent înaintea duelului din Spania, după ce în ultima etapă au învins-o pe rivala AC Milan cu scorul categoric de 5-0.

Pep Guardiola, cuvinte uriaşe despre un jucător după City – Steaua Roşie 3-1

Pep Guardiola a avut cuvinte uriaşe despre un jucător după City – Steaua Roşie 3-1. Antrenorul campioanei Europei a spus că Rodri este cel mai bun mijlocaş din Europa la ora actuală.

Manchester City, care este şi deţinătoarea trofeului, a câştigat cu 3-1 partida cu Steaua Roşie, după ce a fost condusă la pauză. „Dubla” lui Julian Alvarez şi reuşita lui Rodri au adus prima victorie a sezonului pentru City în Liga Campionilor.

„În acest moment, Rodri este cel mai bun mijlocaș din Europa. Sper să fie mai bun și să se perfecționeze, dar este un mijlocaș extraordinar. Am fost norocoși că l-am semnat pe acest jucător, chiar dacă atunci când sosit nu era acest tip de jucător. Acum este unul dintre căpitani. Este un jucător de top!

(n.r. despre Julian Alvarez) Evoluția lui Alvarez a fost foarte bună. Este atât de tânăr. Ce mutare a făcut clubul cu el. El are de toate – forță, goluri și pase decisive. Un tip incredibil, drăguț. Jucând în spatele lui Erling, este o amenințare incredibilă. Foarte mulțumit de el, merită„, a spus Pep Guardiola după City – Steaua Roşie 3-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și