Închide meniul

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2024, 18:28

Reclamă
Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și a avut un mesaj direct pentru Gigi Becali. Legenda Stelei îi cere patronului campioanei României să își ia gândul de la calificarea în grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eroul de la Sevilla” este sigur că transferurile făcute de roș-albaștri în această vară nu sunt unele care să dea speranțe. Duckadam i-a transmis lui Becali că FCSB are lot doar pentru Liga 1.

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali

Desigur că FCSB poate să câștige cu Maccabi și să se califice, dar are un lot bun pentru România, din punctul meu de vedere. Pentru Liga Campionilor are un lot modest sau slab.

Ce transferuri au făcut? Daniel Popa a jucat la toate echipele din play-out, Baeten, venit de la o echipă care a retrogradat, Musi din play-out. Ștefănescu, singurul care a fost transferat de la o echipă de play-off.

Vlad, Panțîru, Haruț, Chiricheș, Edjouma și Pantea în ultimii doi ani nu prea au jucat, nu știu dacă au 10 meciuri. Ăsta e lotul, pentru România e ok. Pentru Champions League… să fim serioși”, a declarat Helmut Duckadam la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB este în fața unui meci uriaș, cât pentru un întreg sezon. Campioana României se pregătește pentru returul cu Maccabi Tel Aviv, care va fi miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB

Gigi Becali l-a criticat din nou pe Marius Ștefănescu, jucător trimis în teren la pauza meciului cu Oțelul. Acesta a transmis că îl va titulariza pe William Baeten în locul mijlocașului transferat de la Sepsi, în această vară.

Totodată, Gigi Becali s-a declarat nemulțumit și de transferul lui David Kiki. Acesta a transmis că nici Nana Antwi nu l-a impresionat, jucător care a fost titularizat în meciul cu Oțelul.

Reclamă

Îmi pare rău că nu l-am băgat pe Baeten să îl cunosc. Am fost fraier, o să joc cu el în locul lui Ştefănescu. Ce să fac, îl văd pe Ştefănescu că se uită pe teren?

Dai 1.3 milioane pe un jucător şi vezi că el stă pe teren, nu face nimic.

Am dat-o în bară şi cu Antwi. Am dat-o în bară şi cu Kiki şi cu Antwi. Am dat-o în bară rău de tot. Îmi vine şi mie să râd de mine.

Când îl văd pe Kiki îmi vine şi mie să râd de mine. O repar eu acum, că mai e până în septembrie”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

FCSB are numai două puncte în clasamentul Ligii 1, după trei etape disputate. Jucătorii lui Elias Charalambous au remizat cu U Cluj (1-1) și Unirea Slobozia (2-2) și au pierdut acasă cu Oțelul (0-2).

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:14

Video„Ce meci de senzație!” Promisiunea făcută de Elisabeta Lipă, după ce a văzut victoria fabuloasă obținută de Jaqueline Cristian

19:55

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și