Închide meniul

Helmut Duckadam știe cum o poate elimina FCSB pe Sparta Praga, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: „Are șanse!”

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2024, 15:14

Reclamă
Helmut Duckadam știe cum o poate elimina FCSB pe Sparta Praga, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: „Are șanse!

Helmut Duckadam știe cum o poate elimina FCSB pe Sparta Praga, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Helmut Duckadam știe cum o poate elimina FCSB pe Sparta Praga, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. „Eroul de la Sevilla” a vorbit despre „dubla” campioanei, dar și despre șansele elevilor lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima manșă a „dublei” este programată marți, de la 21:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Meciul se va juca la Praga, în timp ce returul se va juca la București.

Helmut Duckadam știe cum o poate elimina FCSB pe Sparta Praga, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Helmut Duckadam este de părere că elevii lui Elias Charalambous se pot califica în play-off-ul UEFA Champions League prin dăruire și multă ambiție.

Totodată, fostul mare portar a ținut să menționeze că, în opinia sa, FCSB are șanse de calificare.

„FCSB se poate califica doar prin dăruire și multă ambiție. Cu Maccabi Tel Aviv am văzut asta. Ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimii ani a fost ca jucătorii care au intrat pe parcurs să facă diferența. Sparta Praga este un adversar mult mai greu. De Maccabi a rămas doar numele, mă așteptam la mai mult de la ei.

Reclamă
Reclamă 4

Am fost superiori, ei nici nu au contat. Cred că dacă vom vedea o ambiție fantastică, atunci FCSB are șanse. Din punct de vedere valoric, nu suntem atât de buni. Sacrificiu, dăruire și atunci ne putem califica”, a spus Helmut Duckadam, citat de sportpesurse.ro.

Adrian Mutu şi-a ales jucărul favorit de la FCSB

Adrian Mutu şi-a ales jucărul favorit de la FCSB, echipa calificată în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde se va duela cu Sparta Praga.

Mutu nu l-a ales pe Vlad Chiricheş ca fiind liderul echipei campioane, ci pe Darius Olaru. Venit după un sezon solid, căpitanul roş-albaştrilor ar putea avea un rol şi mai important după plecarea golgheterului Florinel Coman, la Al-Gharafa.

Reclamă

„Nu devin o echipă normală, FCSB nu e o echipă normală. Darius Olaru e mult mai matur, a avut și ghinion acum, s-a gândit și la alte meciuri. Am văzut FCSB fără Olaru, dar nu fără Olaru în forma asta. Olaru mi se pare un jucător care a crescut nu doar în calitate, e mult mai consistent.

E un jucător important în angrenajul lor prin tot ce dă la momentul actual, nu dă numai goluri, ci și muncește în partea defensivă și aleargă foarte mult. E genul de număr 10 pe vechi, adică nu stă de la mijloc în sus, ci se duce înainte și înapoi. A ajuns la o calitate fotbalistică care îl recomandă să fie liderul echipei”, a spus Mutu, citat de fanatik.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:09

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 9 | Speranţe tricolore la atletism. Bianca Ghelber şi Stella Rutto, atac la medalii

18:03

Carlos Edriel Yulo a câştigat medalia de la aur la sol. Moment istoric pentru sportivul din Filipine

17:49

Matthew Ebden şi John Peers, campioni olimpici la dublu masculin! Medalie de aur pentru Australia

16:58

Ce notă a primit Radu Drăguşin după Bayern – Tottenham 2-1! Cum s-a descurcat împotriva echipei la care a refuzat transferul

16:31

„Am vrut să șterg acea umilință!” Pan Zhanle, acuzaţii dure după ce l-a învins pe David Popovici în finala de la 100 de metri

16:23

Veste cruntă primită de Neil Lennon! Antrenorului Rapidului a plecat de urgenţă în Irlanda: „A fost chemat acasă”

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 4 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 5 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 6 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”
Citește și