Închide meniul

Ianis Hagi, în al nouălea cer după ce Rangers s-a calificat în grupele Champions League! „The Gers” au revenit la „masa bogaţilor” după falimentul din 2012

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 august 2022, 8:36

Ianis Hagi, în al nouălea cer după ce Rangers s-a calificat în grupele Champions League! „The Gers au revenit la „masa bogaţilor după falimentul din 2012

Ianis Hagi sărbătoreşte un succes al lui Rangers

Ianis Hagi sărbătoreşte un succes al lui Rangers / Profimedia Images

Ianis Hagi a fost în al nouălea cer după ce Rangers s-a calificat în grupele Champions League. Finalista Europa League a câștigat play-off-ul cu PSV Eindhoven şi şi-a asigurat biletele pentru grupele celei mai importante competiţii intercluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 2-2 în tur, Rangers a câştigat la limită returul din Olanda, scor 1-0. Antonio Colak a decis confruntarea cu reuşita din minutul 60. A fost suficient pentru ca „The Gers” să revină în Champions League, pentru prima oară după falimentul din 2012.

Ianis Hagi, în al nouălea cer după ce Rangers s-a calificat în grupele Champions League

Chiar dacă nu a putut să îşi ajute echipa, Ianis Hagi a trăit cu sufletul la gură meciurile decisive ale echipei sale. După ce Rangers a câştigat play-off-ul, internaţionalul român le-a transmis un mesaj colegilor săi.

„Înapoi unde ne e locul!”, a postat Ianis la miezul nopţii.

Ianis Hagi, în al nouălea cer după ce Rangers s-a calificat în grupele Champions League
Ianis Hagi, în al nouălea cer după ce Rangers s-a calificat în grupele Champions League

Rangers, de la faliment, la grupele Champions League

„The Gers” au intrat în faliment în 2012 şi au retrogradat în Liga a 4-a. La fel ca pasarea Phoenix, clubul a renăscut din propria-i cenușă, iar din 2012 până în 2016 au urmat trei promovări consecutive şi revenirea pe cea mai importantă scenă a fotbalului scoţian.

Reclamă

În 2018, Steven Gerrard, legenda lui Liverpool, a venit pe Ibrox, iar provocarea a fost una uriaşă: să readucă gustul dulce al succesului pentru Rangers. A reuşit acest lucru şi a câştigat titul în luna martie a anului trecut.

După plecarea sa, Giovanni van Bronckhorst i-a luat locul şi a dus-o pe Rangers în finala Europa League, pierdută în faţa lui Frankfurt.

La doar câteva luni după finala pierdută, Rangers s-a calificat în grupele Champions League, reuşind să scrie o nouă pagină de istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a efectuat primul antrenament după operația la genunchi

Ianis Hagi (23 ani) a efectuat primul antrenament după operația la genunchi. Acesta a avut loc la baza de antrenamente de la Ovidiu a tatălui său. Internaţionalul român a revenit pe teren la 5 luni după intervenţia chirurgicală.

Farul Constanţa a făcut anunţul pe reţelele de socializare. Ianis a fost însoţit de o echipă care l-a filmat în permanenţă.

„Accidentat la începutul anului, internaționalul Ianis Hagi a efectuat primul antrenament chiar pe stadionul unde a crescut, unde a cunoscut primele emoții ca fotbalist!”, a transmis Farul Constanţa.

„E minunat! Se spune că nicăieri nu e ca acasă. Aici e casa mea, aici mi-am făcut debutul. Datorez mult acestei Academii și tatălui meu. Să revin aici e ceva special. Mă încearcă mult emoții. Mă simt bine. E bine să fii înapoi pe teren. A fost un antrenament pozitiv. A fost o zi foarte bună, să fiu sincer”, a declarat internaţionalul român.

Giovanni van Bronckhorst, anunț despre Ianis Hagi

Giovanni van Bronckhorst a făcut un anunț de ultimă oră despre Ianis Hagi. Chiar dacă românul a început antrenamente după teribila accidentare, el nu va fi prezent într-un meci oficial al clubului e pe Ibrox, în 2022.

Acesta este și unul din motivele pentru care managerul lui Rangers susține că mai așteaptă transferuri în zona ofensivă, pentru a nu fi nevoit să improvizeze.

Reclamă

”Este o accicentare care este complicată. Nu mă aștept să joace înainte de pauză pentru Campionatul Mondial din Qatar. Mai așteptăm doi jucători. Trebuie să avem succes pe tot timpul sezonului.

Sezonul trecut, am avut probleme din cauza jucătorilor pe care i-am pierdut. Trebuie să fim pregătiți pentru orice se întâmplă la acest club și să avem calitate. Ținta sunt jucătorii de atac”, a spus Van Bronckhorst, citat de thescottishsun.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și