Închide meniul

Ilie Dumitrescu, declarație savuroasă după ce Manchester City nu a primit un penalty cu Leipzig: „Cei de la VAR erau deja la duș!”

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2023, 8:50

Reclamă
Ilie Dumitrescu, declarație savuroasă după ce Manchester City nu a primit un penalty cu Leipzig: Cei de la VAR erau deja la duș!”

Ilie Dumitrescu s-a convins după primul meci al FCSB-ului

Ilie Dumitrescu, în cadrul unui eveniment / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a avut o declarație savuroasă, după ce a analizat faza la care Manchester City ar fi trebuit să primească un penalty, în partida cu Leipzig. Fostul internațional român susține că arbitrajul video nu a intervenit la faza controversată, deoarece se afla la duș, totul fiind pe final de partidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a scos doar o remiză pe terenul lui Leipzig, scor 1-1, în partida tur a optimilor UEFA Champions League. Mahrez și Gvardiol au marcat golurile partidei, iar returul va avea loc peste trei săptămâni, în Anglia.

Ilie Dumitrescu, declarație savuroasă după ce Manchester City nu a primit un penalty cu Leipzig

Faza controversată a avut loc pe finalul partidei, când Benjamin Hendrichs, jucătorul lui Leipzig, ar fi făcut henț în interiorul careului, în timpul ultimului atac al „cetățenilor”.

Ilie Dumitrescu a comentat faza petrecută în careul trupei lui Marco Rose, și a ajuns la concluzia că VAR-ul ar fi trebuit să intervină, deoarece au fost circumstanțe clare pentru a se acorda lovitură de pedeaspă. Totodată, „Mister” susține că cei din cabina arbitrajului video erau deja la duș, dat fiind faptul că faza se petrecea în ultimele minute ale meciului.

„Se pare că nu e o poziție firească. Eu mi-am dat seama de reacția jucătorilor și mi-am dat seama că a fost ceva. Mai sunt atingeri de balon, dar poziția brațului e firească. dar, aici e ca la voi. Nici măcar nu s-a verificat. Cei de la VAR erau deja la duș”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Reacția categorică a lui Pep Guardiola, după Leipzig – Manchester City 1-1

Pep Guardiola a avut o reacție categorică, după ce Manchester City a remizat pe terenul celor de la Leipzig, scor 1-1. Managerul „cetățenilor” nu și-a menajat jucătorii, și susține că au prestat un joc modest în cea de-a doua repriză. Echipa calificată se va decide în manșa retur a optimilor, care se va disputa peste trei săptămâni, în Anglia.

Pep Guardiola a analizat jocul prestat de echipa sa și s-a declarat fericit de rezultatul obținut. Totodată, managerul englezilor a mărturisit că UEFA Champions League este o competiție în care multe echipe de top sunt eliminate.

Mai mult decât atât, Guardiola a declarat că echipa sa nu și-a putut confirma statutul de favorită, mărturisind că nu a fost capabilă să obțină o victorie la scor.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am făcut niciun pas înainte în repriza secundă. Au venit și mai sus. Ne-am revenit după gol și am jucat ultimele 20 de minute bune. Am avut ocazii bune în ambele reprize. Este un rezultat bun.

Sunt fericit pentru tot jocul, nu doar pentru prima repriză. Este o competiție în care sunt scoase multe echipe importante.

Dacă oamenii se așteaptă să venim aici și să câștigăm cu 4-0, îmi pare rău. Nu suntem capabili să facem asta”, conform btsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și