Închide meniul

Imnul Champions League, huiduit înainte de Liverpool – Real Madrid!

Cosmin Olteanu Publicat: 21 februarie 2023, 22:12 / Actualizat: 21 februarie 2023, 23:44

Imnul Champions League, huiduit înainte de Liverpool – Real Madrid!

Imnul Champions League, huiduit înainte de Liverpool - Real Madrid

Trofeul Champions League / Profimedia

  • Imnul Champions League, huiduit înainte de Liverpool – Real Madrid
  • partida retur este programată pe 15 martie

Imnul Champions League, huiduit înainte de Liverpool – Real Madrid! Înainte de startul partidei de pe „Anfield”, care contează pentru turul optimilor Champions League, fanii echipei gazdă au huiduit imnul Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida retur dintre Real Madrid și Liverpool este programată miercuri, 15 martie, pe stadionul „Santiago Bernabeu”.

Imnul Champions League, huiduit înainte de Liverpool – Real Madrid

Înaintea startului partidei Liverpool – Real Madrid, suporterii „cormoranilor” au huiduit imnul Champions League.

Reclamă

Ultima dată, Liverpool și Real Madrid s-au întâlnit în finala sezonului trecut de Champions League, când echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu scorul de 1-0, grație reușitei lui Vinicius Junior.

Moment de reculegere pentru Amancio Amaro, înainte de Liverpool – Real Madrid

Paritda de pe „Anfield” a fost precedată de un moment de reculegere pentru Amancio Amaro, fostul mare atacant al lui Real Madrid, care a murit la vârsta de 83 de ani.

Reclamă

Fostul jucător al „galacticilor”, Amancio Amaro, a fost de nouă ori campion cu Real Madrid şi campion european cu Spania, în 1964.

Echipa este bine, cu iluzii și chef de victorie, la fel ca anul trecut. Știm că este un meci complicat și pentru ei este o ocazie să își ia revanșa. Benzema este bine, mâine va fi titular. Are mult chef de joc.

Finala din Paris este o amintire frumoasă, a fost un meci echilibrat. Ei au avut posesia, dar noi am stat bine în apărare. Acum este diferit, pentru că sunt două partide, trebuie să avem în vedere acest lucru. Trebuie să jucăm bine 180 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Lui Vinicius îi place să joace oriunde. Este o partidă foarte importantă. Este o plăcere să îl vezi cum joacă, ce calitate are și talentul său, la fel ca Pedri, Gavi, Mbappe sau Haaland.

Încă mă gândesc la primul unsprezece și mă voi gândi până mâine. Este o dilemă, să avem mai mult control în defensivă sau să fim mai agresivi în atac.

Ne așteptăm la un meci cu multă intensitate și presiune, fără timp de respiro. Știm asta și suntem pregătiți”, spunea Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, înaintea partidei de pe „Anfield”.

„Sunt două dintre cele mai mari cluburi din lume. Am jucat acea finală la Paris și nu m-am uitat la ea până în acest weekend. Acum știu de ce nu am văzut-o (n.r. râde). A trebuit să o fac. Am făcut un meci bun atunci, dar nu am putut câștiga. În acel meci s-a putut vedea experiența lui Real Madrid. Ei nu pierd, chiar dacă adversarul are ocazii. E un lucru pe care îl putem învăța de la ei.

Am început să arătăm mai mult ca o echipă, dar mai avem multe lucruri de îmbunătățit, fără îndoială. Eram într-o situație similară și după Cupa Mondială, cu două victorii, dar acum lucrurile arată diferit. Putem simți și vedea acest lucru.

Trebuie să facem un super meci, chiar două, pentru a merge mai departe. Nu am o problemă cu asta. Cui îi pasă, e Champions League, sunt foarte fericit că putem juca acest meci acum și nu l-am jucat în urmă cu câteva săptămâni. E ceva special și abia aștept. Madridul e o echipă care nu are nevoie de ceva special pentru a câștiga.

„Cred că după finala de anul trecut mi s-a spus despre Carlo că știa exact ce vom face. Dar ar fi trebuit să câștigăm acel meci. Carlo este unul dintre cei mai relaxați antrenori pe care i-am cunoscut și unul dintre cei mai buni oameni pe care îi poți întâlni. Foarte inteligent, îl respect și îl admir foarte mult. Are o echipă de clasă mondială și a adus și jucători tineri promițători”, a spus Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul