Închide meniul

Imnul UEFA Champions League, acoperit cu huiduieli înainte de Barcelona – Inter! Momente incredibile pe Camp Nou

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 octombrie 2022, 22:23

Imnul UEFA Champions League, acoperit cu huiduieli înainte de Barcelona – Inter! Momente incredibile pe Camp Nou

Fanii Barcelonei au huiduit copios imnul UEFA Champions League

Barcelona - Inter, în etapa a 4-a din grupele UEFA Champions League / Captură Orangesport

Imnul UEFA Champions League a fost acoperit cu huiduieli înainte de Barcelona – Inter. Zeci de mii de fani catalani s-au răzbunat pe forul european după ce, în meciul tur cu vicecampioana Italiei, arbitrul i-a refuzat echipei lui Xavi un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În semn de protest, gigantul stadion Camp Nou s-a transformat într-un cor de fluierături la adresa oficialilor UEFA și a arbitrilor delegați la partida de pe Giuseppe Meazza, de săptămâna trecută.

Imnul UEFA Champions League, acoperit cu huiduieli înainte de Barcelona – Inter!

Catalanii și-au ieșit din minți la finalul meciului tur cu Inter, în frunte cu Xavi. Antrenorul catalanilor este convins că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty în prelungiri, la o fază la care Dumfries ar fi făcut henţ în careu. Slovenul Slavko Vincic nu a intervenit, după indicaţiile primite din camera VAR.

Astăzi, înaintea returului cu Inter din grupele Champions League, suporterii Barcelonei s-au dezlănțuit și au huiduit copios pe toată durata imnului competiției, acoperindu-l aproape în totalitate.

Reclamă

„Sunt supărat. Este o mare nedreptate! Ar trebui să iasă arbitrii și să-și explice deciziile, pentru că noi nu înțelegem nimic. I-am cerut arbitrului să-mi explice deciziile după meci și a refuzat. Simţim că am trăit o mare nedreptate”, a răbufnit Xavi, la finalul meciului Inter – Barcelona 1-0, potrivit marca.com.

Şi jucătorii Barcelonei au avut reacţii dure la adresa centralului partidei.

„Nu înţeleg. Nici ei nu ştiu regulile henţului. Au fluierat mai devreme un henţ şi, apoi, la o fază asemănătoare nu au semnalat nimic. A fost o oportunitate pe care noi am ratat-o”, a „tunat” și Sergi Roberto.

Reclamă 4 / 0/3

Gest incredibil făcut de Xavi la adresa arbitrilor din Inter – Barcelona 1-0

A fost un gest incredibil făcut de Xavi în minutele de prelungire ale meciului Inter – Barcelona 1-0. Antrenorul grupării blaugrana a considerat că echipa lui merita să primească un penalty şi a avut o reacţie de neaşteptat la adresa arbitrilor.

În minutul 90+1, catalanii au cerut o lovitură de la 11 metri după ce mingea l-ar fi lovit în mână pe Dumfries, fundaşul gazdelor. Faza a fost analizată cu sistemul VAR, dar „centralul” Slavko Vincic a fost anunţat că nu se impune acordarea unui penalty.

A fost momentul în care Xavi a gesticulat din mâini şi a lăsat de înţeles că arbitrii ar favoriza-o pe Inter. Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti italieni, Tancredi Palmeri, a cerut imediat intervenţia oficialilor UEFA.

Ce rușine! Xavi a făcut un gest, spre arbitri, că ‘sunt plătiți’ și spunând că sunt corupți. Aștept ca UEFA să ia măsuri„, a scris Palmeri pe contul său de Twitter.

Xavi s-a dus „glonţ” la arbitri, la finalul meciului, şi le-a reproşat deciziile luate pe durata partidei.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și