Închide meniul
VIDEO

Căpitanul lui Newcastle, bătaie ca în filme pe străzi! Imagini uluitoare cu Jamaal Lascelles. Anunţul poliţiei

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 august 2023, 12:21

Căpitanul lui Newcastle, bătaie ca în filme pe străzi! Imagini uluitoare cu Jamaal Lascelles. Anunţul poliţiei

Căpitanul lui Newcastle, bătaie ca în filme pe străzi

Jamaal Lascelles a fost atacat de mai mulţi indivizi / Colaj Twitter

Căpitanul lui Newcastle, bătaie ca în filme pe străzi! Jamaal Lascelles a fost implicat într-un scandal pe 20 august, după ce a fost atacat de mai mulţi indivizi atunci când au ieşit dintr-un club din Tyneside.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lascelles se afla în oraş alături de fratele său şi de un prieten, iar totul a început în momentul în care fratele căpitanului de la Newcastle, în vârstă de 19 ani, a fost lovit cu cotul în gură de o persoană.

Căpitanul lui Newcastle, bătaie ca în filme pe străzi! Imagini uluitoare cu Jamaal Lascelles

După înfrâgerea de săptămâna trecută de pe terenul lui Manchester City, Eddie Howe le-a oferit jucătorilor săi două zile libere, iar Jamaal Lascelles a preferat să iasă în oraş alături de fratele său şi de un prieten.

În momentul în care au părăsit un club de noapte din Tyneside, un individ l-a lovit pe fratele lui Lascelles cu cotul în gât, iar căpitanul „coţofenelor” a intervenit şi l-a împins pe atacator. Potrivit dailymail.co.uk, o sticlă de vodka a fost aruncată către Lascelles şi a fost foarte aproape să îl lovească în cap. Ulterior, un grup de 6-8 persoane l-a atacat pe jucătorul de 29 de ani şi a fost lovit din toate direcţiile.

Reclamă

Sursa mai sus menţionată scrie că fratele lui Lascelles a primit un pumn în faţă şi a început să sângereze, în timp ce prietenul fundaşului a fost lovit în cap şi şi-a pierdut cunoştinţa. De asemenea, atacatorii ar fi ameninţat că îl împuşcă pe fratele lui Lascelles. Potrivit Daily Mail, jucătorul lui Newcastle ar fi acţionat în legitimă apărare pentru a îşi proteja fratele.

La un moment dat, Lascelles a apelat la calm, în momentul în care stătea deasupra unui individ, dar atunci a primit un pumn în faţă şi a răspuns în acelaşi fel.

Atacatorii au fugit de la faţa locului înainte ca prima ambulanţă să ajungă pentru a îi acorda prietenului lui Lascelles îngrijiri medicale. El a fost transportat la spital, iar poliţia a discutat deja cu acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul Poliţiei Northumbria, după incidentul în care a fost implicat Lascelles

„Puţin după ora 4 dimineaţa, duminică, 20 august, am primit un apel în ceea ce priveşte tulburarea liniştii publice de către mai multe persoane pe Westgate Road, în centrul oraşului Newcastle.

Ofiţerii care au ajuns la faţa locului sunt de părere că cei implicaţi au părăsit locul înainte de sosirea lor. Ancheta este în desfăşurare şi oricine ne poate oferi informaţii”, a anunţat Poliţia Northumbria.

Aflat la Newcastle din 2014, Lascelles a fost rezervă neutilizată în meciul din weekend cu Liverpool, la câteva zile după incidentul în care a fost implicat. De asemenea, el a fost rezervă neutilizată şi în primele două etape ale sezonului din Premier League. Clubul Newcastle a început o anchetă internă în urma acestui incident.

Lascelles are 225 de meciuri disputate în tricoul lui Newcastle şi este căpitanul echipei din 2016. Cu toate acestea, de la sosirea lui Eddie Howe pe St. James’ Park, fundaşul englez de 29 de ani şi-a pierdut postul de titluar.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și