Închide meniul

Istvan Kovacs, delegat la Inter – Atletico Madrid, din optimile Ligii Campionilor! Brigada românească ce îl va ajuta pe central

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 februarie 2024, 12:02

Istvan Kovacs, delegat la Inter – Atletico Madrid, din optimile Ligii Campionilor! Brigada românească ce îl va ajuta pe central

Istvan Kovacs, delegat la Inter – Atletico Madrid, din optimile Ligii Campionilor

Istvan Kovacs, în timpul meciului dintre AC Milan şi Borussia Dortmund / Profimedia Images

Istvan Kovacs a fost delegat la Inter – Atletico Madrid, din optimile Ligii Campionilor. Meciul va avea loc marţi, 20 februarie, de la 22:00, pe stadionul San Siro din Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, de al patrulea oficial Horațiu Feșnic, în timp ce în camera VAR se vor afla Marco Fritz (Germania) și Cătălin Popa, informează frf.ro.

Istvan Kovacs, delegat la Inter – Atletico Madrid, din optimile Ligii Campionilor!

Va fi jocul cu numărul 5 arbitrat de Istvan Kovacs în actuala ediție a Ligii Campionilor, după ce a mai fost la centru la partidele Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0, Milan – Dortmund 1-3 și FC Porto – Șahtior 5-3, toate din faza grupelor.

Istvan Kovacs a fost prezent, recent, la Gala Sportului Românesc.

Mă bucur foarte mult că am primit această invitaţie (n.r.: la Gala Sportului Românesc), sunt mândru şi fericit în acelaşi timp. Este cea mai mare Gală din ţară şi, încă o dată, vă spun că sunt foarte fericit să mă aflu aici.

Reclamă

(n.r.: despre ultimele greşeli din fotbalul românesc) Îmi pare rău, nu pot să vă dau detalii despre niciun meci pe care l-am arbitrat sau pe care îl voi arbitra. Trebuie să înţeleagă toată lumea că greşeli au fost, sunt şi vor fi în continuare.

(n.r: Aştepţi cu nerăbdare şi meciul din Champions League?) Când o să decidă cei din comisiile UEFA să mă delege, cu siguranţă voi fi bucuros să accept delegarea”, a declarat Istvan Kovacs la Gala Sportului Românesc.

Adrian Porumboiu l-a atacat dur pe Istvan Kovacs

Adrian Porumboiu l-a atacat dur pe Istvan Kovacs. Fostul arbitru şi, ulterior, fostul patron al lui FC Vaslui nu l-a menajat deloc pe Istvan Kovacs, după Sepsi – Universitatea Craiova 1-3.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost prima oară când Adrian Porumboiu face declaraţii dure la adresa lui Istvan Kovacs. Porumboiu prevestea, totuşi, că Istvan Kovacs va merge la EURO 2023. Potrivit orangesport.ro, UEFA a şi decis să îl delege pe Istvan Kovacs la EURO 2024.

N-am văzut meciul dintre Sepsi şi Craiova, aveam şi alte treburi. Dar eu nu mă uit la Istvan Kovacs, indiferent de nivelul la care arbitrează. Eu ştiu ce a făcut înainte, multe chestiuni ştiu, deci mă aştept la orice de la el. Locul la EURO era al lui Haţegan, nu al lui Kovacs. Eu pe Istvan Kovacs nu l-as ţine nici măcar în prima ligă.

Dar nu pot să îl înjur pe Vassaras pentru că politica asta a lui avantajează arbitrii români. Probabil nu e refăcut complet Haţegan”, declara Adrian Porumboiu pentru orangesport.ro.

Sepsi l-a criticat dur pe Istvan Kovacs după meciul pe care l-a pierdut cu Universitatea Craiova

Directorul sportiv al echipei din Covasna, Attila Hadnagy, a avut un discurs dur la adresa arbitrului Istvan Kovacs după meciul Sepsi – Universitatea Craiova 1-3.

„Sincer, și noi am fost slabi în repriza a doua, dar pot să zic că arbitrajul a fost penibil. Nu slab, penibil!

Cartonaș roșu la Silva în prima repriză, apoi înainte de primul lor gol a fost fault pentru noi. În repriza a doua, la faza cu Markovic, nici nu s-a uitat, a dat penalty direct, n-a văzut că Markovic a simulat. Trebuia să dea «galben!», nu s-a dat.

„Nu știu cine-l vede pe domnul Kovacs în Europa”

Domnul Kovacs a fost depășit total după acest meci! Nu știu cine-l vede pe domnul Kovacs în Europa, dar toți conducătorii, în toate meciurile în care arbitrează el, vorbesc rău despre el. Înseamnă că noi suntem proști? Cine-l vede un arbitru bun? Sincer, nu știu. Mie mi se pare un arbitru slab, care nu merită să arbitreze în Liga 1!

Reclamă

Este prea arogant, credeți-mă! Nu știu de ce, nu știu ce-i cu aroganța astaa  lui, toată lumea spune că este arogant, numai domnul Vassaras și ceilalți nu văd. 

Omul crede că este cel mai bun arbitru, dar s-a văzut și la meciul de astăzi… Multe, multe greșeli, a enervat pe toată lumea. Și a fost un meci frumos, dar în care a enervat pe toată lumea. ”, a spus Attila Hadnagy, potrivit gsp.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și