Închide meniul

Ioan Andone va fi prezent la Real Madrid – Liverpool: „E o provocare să fiu suporter!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 15 martie 2023, 16:53

Ioan Andone va fi prezent la Real Madrid – Liverpool: E o provocare să fiu suporter!”

Ioan Andone va fi prezent la Real Madrid - Liverpool

Ioan Andone / Profimedia

Ioan Andone va fi prezent la Real Madrid – Liverpool! Fostul component al naționalei României susține că va fi o provocare să ocupe „rolul” de suporter la partida de diseară, din returul optimilor Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida tur, Real Madrid s-a impus cu scorul de 5-2.

Ioan Andone va fi prezent la Real Madrid – Liverpool

Ioan Andone a anunțat că va fi prezent, pe stadion, la partida dintre Real Madrid și Liverpool. Totodată, acesta recunoaște că îi va fi greu să se acomodeze cu poziția de suporter, pe care o va avea la meciul de diseară.

„Mai trebuie să mai slăbesc. Mă mișc mai greu, nu mai pot să fac alunecări. Din păcate, au trecut anii, au apărut antrenorii tineri. Și noi făceam multe greșeli.

Mă duc diseară la Real – Liverpool. E o provocare pentru mine să fiu suporter. E un lucru frumos să te duci pe stadioanele astea mari. Eu cred că o să văd o partidă frumoasă. Rar am văzut partide proaste în Champions League”, a declarat Ioan Andone, pentru digisport.ro.

Reclamă

Carlo Ancelotti: „Nu plănuim să închidem jocul!”

„În primul tur am făcut multe chestii bune. Nu plănuim să închidem jocul, vom încerca să facem cel mai bun joc ofensiv. Trebuie să fim buni pe ambele faze. Din punct de vedere psihologic, cred că e un meci mult mai complicat pentru noi decât pentru Liverpool, ei știu că nu mai au nimic de pierdut și vor încerca să revină. Orice s-ar întâmpla, noi vom riposta și vom încerca să trecem la conducere”, a declarat Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Liverpool.

„Acum trei săptămâni am spus că Real Madrid va merge în sferturi după acest rezultat, dar acum cred că mai este un meci de jucat şi chiar dacă există şanse de unu la sută, aş vrea să încerc. Ne confruntăm cu un adversar foarte puternic, pe care vrem să-l învingem. Este greu, dar posibil. Nu avem nimic de pierdut. Este o situaţie mai bună decât atunci când ai totul de pierdut.

Real Madrid simte miros de sânge, dar avem încredere. Sunt uriaşi, au câştigat multe meciuri în ultimii ani şi nu există nimic negativ care să-i doboare, este admirabil. Real are respectul meu, este o echipă fantastică. Această generaţie de jucători este incredibilă. Modric poate juca în continuare până când va împlini 45 de ani, iar Kroos mai are încă multe de făcut. Benzema poate juca la rândul său încă doi sau trei ani, iar Real are şi mulţi jucători tineri foarte buni. Este o echipă bună, în faţa căreia am învăţat lecţii. Am pierdut finale, iar asta te face mai puternic. Real Madrid mi-a oferit multe momente dificile, din care am învăţat”, a spus și Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și