Închide meniul
EXCLUSIV

Ioan Andone a numit favorita la titlu: „Nu ar fi o surpriză să câștige campionatul!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 martie 2023, 14:02

Ioan Andone a numit favorita la titlu: Nu ar fi o surpriză să câștige campionatul!”

Ioan Andone a numit favorita la titlu

Ioan Andone, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Ioan Andone a numit favorita la titlu! Fostul component al naționalei României a vorbit la superlativ despre Farul Constanța, pe care o vede favorită la câștigarea titlului de campioană, în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Farul se află pe primul loc din Liga 1, cu 61 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Ioan Andone a numit favorita la titlu

Fostul internațional român apreciază jocul practicat de Farul, în actualul sezon, motiv pentru care mizează pe formația antrenată de Gică Hagi, la câștigarea campionatului.

„Aproape cele mai bune echipe sunt în play-off. Discutăm după ce vedem. Văd că bătaia se va da între Sepsi și Craiova lui Mititelu (n.r. pentru ultimul loc din play-off). Este o luptă interesantă.

Eu cred că va fi un play-off ca lumea. Acum, nu pot să spun cine va fi campioană, pentru că este greu. Vor fi zece meciuri în care se va decide totul. O văd cu șanse egale (n.r. de a câștiga titlul) și pe Craiova lui Rotaru. Farul nu cred că ar fi o surpriză să câștige campionatul.

Reclamă

(n.r. pe cine mizați la titlu?) Farul! Mi se pare foarte bine”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Gică Hagi vrea să o ducă pe Farul la următorul nivel

„Regele” susține că plănuiește ca, în viitorul apropiat, Farul Constanța să nu se mai bazeze, în mod exclusiv, pe jucătorii aduși din propria academie și să facă transferuri pe bani.

„Noi producem sportivi și întotdeauna o să vindem. Și Barcelona și orice echipă mare din lume, vinde și cumpără. Ideea noastră este ca la un moment dat să ajungem să cumpărăm jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să și cumpărăm. Deocamdată mergem înainte așa cum suntem noi, cu identitatea noastră și dacă se vor întâmpla lucruri mari la Farul, la un moment vum aduce și jucători pe bani.

Noi muncim în fiecare zi. Noi încercăm să găsim soluții. E treaba noastră internă. Avem obiectivele, le știm, le-am identificat. Încercăm să facem din Farul o echipă stabilă și puternică, care să aibă un proiect serios.

Eu am zis atunci despre multinaționale că ele pot veni în sport să investească ca și publicitate, ca parteneri, să poată să facă orice. Să cumpere acțiuni, o lege care să le dea un procent din cifra de afaceri.

Trebuie o lege unitară dată, pentru toată lumea și eu cred că dacă se implică multinaționalele cu un procent din cifra de afaceri, fotbalul cred că ar crește foarte mult în România”, a declarat Gică Hagi, pentru fanatik.ro.

Gică Popescu a anunțat cu cine își dorește să joace Farul „finala” pentru titlul de campioană

Gică Popescu, președintele Farului, își dorește ca Farul să o întâlnească pe CFR Cluj în meciul care va decide cine va ridica trofeul de campioană, la finalul actualului sezon.

„E senzațional să se țină scai de noi campioana ultimilor cinci ani. Aș vrea să se țină scai de noi până la ultimul meci din acest sezon, în play-off. Ar fi senzațional să fie „finala” la Constanța, iar nouă să ne trebuiască și meci egal.

Ar fi nemaipomenit. Suntem niște oameni care iubim performanța. Dan (n.r. Petrescu) își dorește cu siguranță să câștige un nou campionat. Gică (n.r. Hagi), de asemenea, este în pole position și dorește să păstreze această poziție de lider până spre finalul sezonului, iar la final să fie echipa campioană.

Reclamă

Va fi foarte, foarte greu. Eu cred că va fi cel mai dur play-off de până acum. Toate echipele din play-off sunt foarte puternice. Va fi play-off-ul cel mai echilibrat, cu echipe de valori apropiate. Va fi un play-off unde va trebui să greșești foarte puțin, iar atunci când aduni puncte, să încerci să păstrezi distanță, astfel încât să fim sus. Dacă nu va fi locul 1, locul 2 sau 3, pentru că am avea posibilitatea să jucăm în cupele europene, lucru pe care ni l-am dorit de ceva timp”, a declarat Gică Popescu, pentru sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și