Închide meniul

Istvan Kovacs a fost delegat la FC Copenhaga – Rakow, în play-off-ul Champions League

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 august 2023, 14:17

Istvan Kovacs a fost delegat la FC Copenhaga – Rakow, în play-off-ul Champions League

Istvan Kovacs, delegare de lux în grupele UEFA Champions League

Istvan Kovacs, în timpul meciului AC Milan - Napoli / Profimedia

Istvan Kovacs a fost delegat la FC Copenhaga – Rakow, în returului play-off-ului Champions League, potrivit news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida este programată miercuri, 30 august, cu începere de la ora 22:00, pe Parken, în Copenhaga. În tur, danezii s-au impus cu 1-0.

Istvan Kovacs a fost delegat la FC Copenhaga – Rakow, în play-off-ul Champions League

Istvan Kovacs îi va avea alături pe asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Horaţiu Feşnic. În camera VAR se vor afla, din Ţările de Jos, Pol van Boekel şi Dennis Higler.

Rakow, campioana Poloniei, îi are în componenţă pe internaţionalii români Deian Sorescu şi Bogdan Racoviţan.

Tot în play-off-ul cupelor europene, de această dată în Europa League, Alexandru Deaconu va fi observator de arbitri la partida Aberdeen (Scoţia) – BK Hacken (Suedia). Acesta va superviza o brigadă condusă la centru de Daniel Sierbert (Germania).

Reclamă

Potrivit frf.ro, în aceste zile, în perioada 29-31 august, Marian Barbu şi Ana Maria Terteleac sunt arbitrii din România care participă, la sediul UEFA, la noua ediţie a programului de talente şi mentorat dedicat arbitrilor de perspectivă de pe continent. La eveniment participă şi preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras.

Bogdan Racoviţan, autogol în Rakow – FC Copenhaga 0-1

Bogdan Racoviţan, autogol în Rakow – FC Copenhaga. Scorul a fost deschis rapid de formaţia daneză, la capătul unei faze care l-a avut în prim-plan pe Bogdan Racoviţan. Fundaşul român de 23 de ani a trimis balonul în propria poartă după doar 9 minute de joc.

La capătul unei acţiuni frumoase a danezilor, Elyounoussi a centrat, iar mingea a fost deviată decisiv de Bogdan Racoviţan în poarta lui Vladan Kovacevic, care nu a reşit să respingă balonul.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu, celălalt jucător român de la Rakow, a început pe banca de rezerve meciul uc FC Copenhaga, dar a fost introdus în minutul 23. El l-a înlocuit pe brazilianul Jean Carlos Silva, care nu a mai putut continua partida, din cauza unor probleme musculare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și