Închide meniul

Rakow – FC Copenhaga 0-1, Rangers – PSV 2-2 şi Antwerp – AEK 1-0, în play-off-ul Champions League

Alex Ioniță Publicat: 23 august 2023, 0:00

Reclamă
Rakow – FC Copenhaga 0-1, Rangers – PSV 2-2 şi Antwerp – AEK 1-0, în play-off-ul Champions League

Play-off-ul Champions League

Bogdan Racoviţan, în tricoul lui Rakow / Profimedia

Rakow – FC Copenhaga 0-1, Rangers – PSV 2-2 şi Antwerp – AEK 1-0. În această seară au avut loc primele trei dueluri din play-off-ul UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai spectaculos meci a avut loc pe Ibrox, acolo unde Rangers şi PSV au încheiat la egalitate, scor 2-2. În Polonia, autogolul lui Bogdan Racoviţan a decis soarta meciului dintre Rakow şi FC Copenhaga, în timp ce Antwerp a rezistat pe teren propriu cu AEK Atena şi s-a impus cu 1-0, chiar dacă a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 51.

Rakow – FC Copenhaga 0-1, Rangers – PSV 2-2 şi Antwerp – AEK 1-0

Antwerp – AEK Atena: 1-0: Chiar dacă au jucat în 10 oameni din minutul 51, belgienii au obţinut victoria în partida tur cu AEK Atena.

Rakow – FC Copenhaga 0-1: S-a terminat şi partida din Polonia! Autogolul lui Bogdan Racoviţan a făcut diferenţa în meciul cu FC Copenhaga.

Rangers – PSV 2-2: Fluier final pe Ibrox! Rangers a condus de două ori, dar nu a reuşit să câştige meciul tur de pe teren propriu cu PSV.

Reclamă

Min. 80: Rangers – PSV 2-2: Doar patru minute a durat avantajul lui Rangers. PSV a restabilit din nou egalitatea prin Luuk de Jong, care a înscris cu o lovitură de cap din cornerul lui Bakayoko.

Min. 76: Rangers – PSV 2-1: Matondo o readuce pe Rangers în avantaj, după ce l-a învins pe Benitez.

Min. 61: Rangers – PSV 1-1: Sanagare restabileşte egalitatea pe Ibrox. Ivorianul a înscris cu un şut din interiorul careului, din pasa lui Bakayoko.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 51: Antwerp – AEK Atena 1-0: Belgienii vor juca din minutul 51 cu un om mai puţin, după ce Jelle Bataille a văzut roşu direct.

Min. 45: Rangers – PSV 1-0: Scoţienii au deschis scorul pe Ibrox. Sima a înscris cu un şut superb chiar înainte de pauză, după o greşeală în apărarea lui PSV.

Min. 39: Rakow – FC Copenhaga 0-1: Rakow a avut un gol anulat de VAR. Papanikolaou a înscris cu capul, după o recentrare a lui Rundic, dar reuşita grecului a fost anulată pentru o poziţie de offside.

Min. 23: Rakow – FC Copenhaga 0-1: Deian Sorescu l-a înlocuit pe Jean Carlos Silva, după ce brazilianul s-a accidentat.

Min. 17: Antwerp – AEK Atena 1-0: Gazdele au deschis scorul prin Vincent Janssen.

Min. 9: Rakow – FC Copenhaga 0-1: Oaspeţii au deschis scorul în Polonia în minutul 9. Din nefericire, Racoviţan a trimis în propria poartă centrarea lui Mohamed Elyounoussi.

Echipe de start Rangers – PSV Eindhoven

Reclamă

Rangers: Butland – Tavernier, Goldson, Souttar, Barisic – Cifuentes, Jack, Raskin – Sima, Cantwell, Dessers

Rezerve: McCrorie, Lundstram, Matondo, Dowell, Sterling, Wright, Davies, Balogun, King, Devine, Pereira

PSV: Benitez – Teze, Ramalho, Boscagli, Dest – Veerman, Sangare, Saibari – Bakayoko, de Jong, Lang

Rezerve: Drommel, Waterman, Sambo, Tillman, Pepi, Til, El Ghazi, Schouten, Babadi, Land, Vertessen

Echipe de start Rakow – FC Copenhaga 

Rakow: Kovacevic – Racovițan, Kovacevic, Rundic – Tudor, Papanikolaou, Berggren, Jean Carlos – Kochergin, Piasecki, Cebula

Rezerve: Tsiftsis, Czyz, Lederman, Zwolinski, Plavsic, Sorescu, Arsenic, Nowak, Kittel

Copenhaga: Grabara – Jelert, Vavro, Diks, Meling – Claesson, Falk, Goncalves – Bardghji, Larsson, Elyounoussi

Rezerve: Sander, Dithmer, Sorensen, Lerager, Oskarsson, Boilesen, Ankersen, Lund, Clem, Hojlund

Echipe de start Antwerp – AEK Atena

Antwerp: Butez – Bataille, Alderweireld, Coulibaly, De Laet – Keita, Ekkelenkamp, Vermeeren – Ondrejka, Janssen, Balikwisha

Rezerve: Devalckeneer, Lammens, Kerk, Yussuf, Ilenikhena, Muja, Ejuke, Vines, Scott, Van Den Bosch, Valencia

AEK Atena: Athanasiadis – Sidibe, Vida, Moukoudi, Hajsafi – Pineda, Szymanski – Amrabat, Zuber, Gacinovic – Garcia

Rezerve: Stankovic, Gkinis, Mohammadi, Jonsson, Araujo, Rota, Ponce, Eliasson, Mantalos, Mitoglou, Galanopoulos, Pizarro

Rakow – FC Copenhaga

Echipa lui Deian Sorescu și Bogdan Racovițan atacă grupele UEFA Champions League împotriva celor de la FC Copenhaga, campioana din Danemarca. Rakow a început drumul spre Liga Campionilor încă din turul 1 preliminar. Polonezii le-au eliminat, pe rând, pe Flora Tallinn (4-0 la general), Qarabag (4-3 la general) și pe Aris (3-1 la general).

De cealaltă parte, campioana din Danemarca a început drumul spre grupele UEFA Champions League din turul 2 preliminar. Aceștia le-au eliminat pe Breidablik (8-3 la general) și pe Sparta Praga (4-3 la general).

Rakow – FC Copenhaga, echipele probabile:

Rakow: Kovacevic; Racovițan, Arsenic, Rundic; Tudor, Papanikolaou, Lederman, Carlos; Drachal, Piasecki, Cebula

FC Copenhaga: Grabara; Jelert, Diks, Lund, Sorensen; Goncalves, Jensen, Lerager; Elyounoussi, Larsson, Achouri

Antwerp – AEK Atena

Partida dintre Antwerp și AEK Atena se anunță una foarte interesantă, având în vedere că cele două echipe au jucat un meci amical chiar în perioada de pregătire din această vară. Atunci, echipa din Grecia s-a impus cu scorul de 3-0.

Belgienii au ajuns în această fază a competiției după ce a câștigat campionatul intern în sezonul trecut. Campionatul din Belgia își dă campioana direct în play-off-ul Ligii Campionilor. Ca o comparație, din cauza coeficientului actual, campioana României intră în competiție încă din turul 1 preliminar.

De cealaltă parte, AEK Atena, campioana Greciei, a ajuns în play-off-ul Ligii Campionilor după ce au trecut de Dinamo Zagreb, într-o „dublă” care a contat pentru turul 3 preliminar al UEFA Champions League. Grecii au câștigat acel duel cu scorul de 4-3 la general.

Antwerp – AEK Atena, echipele probabile:

Antwerp: Butez; Bataille, De Laet, Alderweireld, Avila; Ekkelenkamp, Vermeeren, Balikwisha; Kerk, Janssen, Ondrejka

AEK Atena: Stankovic; Sidibe, Vida, Moukoudi, Hajsafi; Jonsson, Szymanski; Amrabat, Zuber, Pineda; Araujo

Rangers – PSV Eindhoven

Echipa la care este legitimat Ianis Hagi începe asaltul final spre grupele Ligii Campionilor. Totuși, antrenorul Michael Beale nu l-a inclus pe fiul lui Gică Hagi pe lista UEFA pentru „dubla” cu echipa olandeză.

Ambele echipe au intrat în competiție din turul 3 preliminar. Pentru a ajunge în play-off-ul UEFA Champions League, Rangers s-a impus în fața celor de la Servette cu scorul de 3-2 la general. De cealaltă parte, PSV a învins-o pe Strum Graz cu scorul de 7-2 la general.

Până în momentul de față, cele două echipe s-au mai întâlnit de 8 ori. Primul duel datează din 1978, într-un meci de Cupa Campionilor Europeni, care s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Din cele 8 întâlniri, scoțienii au câștigat 4, în timp ce PSV s-a impus doar o singură dată. Celelalte 3 partide s-au încheiat la egalitate.

Rangers – PSV, echipele probabile:

Rangers: Jack Butland; James Tavernier, John Souttar, Connor Goldson, Borna Barisic; Jose Cifuentes, Ryan Jack, Todd Cantwell; Abdallah Sima, Danilo, Cyriel Dessers.

PSV: Walter Benitez; Jordan Teze, Andre Ramalho, Olivier Boscagli, Patrick van Aanholt; Joey Veerman, Ibrahim Sangare; Johan Bakayoko, Guus Til, Noa Lang; Luuk de Jong.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și