Închide meniul

Istvan Kovacs, back in business în UEFA Champions League! Ce meci va arbitra românul

Dragoș Vasile Publicat: 2 octombrie 2022, 17:25

Istvan Kovacs, back in business în UEFA Champions League! Ce meci va arbitra românul

Istvan Kovacs va arbitra un meci din grupele Champions League

Istvan Kovacs, în timpul unui meci de fotbal / Hepta

  • Istvan Kovacs, back in business în UEFA Champions League
  • Ce meci va arbitra românul

Istvan Kovacs e back in business în UEFA Champions League. După Dinamo Zagreb – Chelsea 1-0, arbitrul român va fi la centru în duelul dintre Club Brugge şi Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Confruntarea va avea loc marți, 4 octombrie, de la 22:00, şi va fi LIVE SCORE pe AS.ro. Belgienii sunt pe primul loc în Grupa B, cu 6 puncte, în timp ce madrilenii ocupă locul 3, cu 3 puncte.

Istvan Kovacs, back in business în UEFA Champions League

În duelul din UEFA Champions League, Istvan Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Horațiu Feșnic este al patrulea oficial.

Reclamă

În camera VAR vor fi arbitrii Bastian Dankert și Marco Fritz.

Brigada lui Istvan Kovacs, decizie impecabilă în Dinamo Zagreb – Chelsea

Brigada condusă de Istvan Kovacs a anulat golul lui Pierre-Emerick Aubameyang în Dinamo Zagreb – Chelsea, meci din prima etapă din faza grupelor a noii ediții a Ligii Campionilor.

Reclamă

Brigada românească condusă de Ovidiu Hațegan este delagată la Dinamo Zagreb – Chelsea. La începutul reprizei secunde, Ben Chilwell a primit o pasă lungă în spatele defensivei adverse și a trimis balonul în fața porții, unde a fost împins în plasă de Aubameyang.

Golul englezilor nu a fost validat, pentru că Ovidiu Artene a ridicat fanionul la poziția lui Ben Chilwell. Niciun jucător de la Chelsea nu a protestat după decizia tușierului român.

Decizia lui Ovidiu Artene a fost confirmată și de noua tehnologie folosită de UEFA pentru a detecta pozițiile afară din joc, ofsaid-ul semiautomat.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru brigada lui Istvan Kovacs este prima partidă din acest sezon al Ligii Campionilor.

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial din Qatar

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial din Qatar! Centralul român se află pe lista celor 36 de arbitri care se vor conduce duelurile de la Mondialul din această iarnă.

Mihai Artene și Vasile Marinescu sunt cei doi asistenţi români care vor fi prezenţi în Qatar.

Istvan Kovacs este primul arbitru român care va conduce meciuri la un campionat mondial, după 36 de ani. Ioan Igna a fost ultimul central român prezent la Mondiale, în 1986, în Mexic, unde Argentina s-a impus.

Costel Rădulescu (1930), Andrei Rădulescu (1970) şi Nicolae Rainea (1974, 1978, 1982) sunt ceilalţi arbitri români care au ajuns la Campionate Mondiale, în istorie.

La Mondialul din Qatar vor fi prezenţi 36 de arbitri, 69 de asistenţi şi 24 de oficiali VAR, care au fost convocaţi în funcţie de prestaţiile avute în competiţiile FIFA, dar şi în cele continentale, anunţă forul mondial.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona
Liga Campionilor • 11 mart., 19:15
De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona
Istvan şi Szabolcs Kovacs "fluieră" lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Liga 1 • 7 mart., 12:15
Istvan şi Szabolcs Kovacs „fluieră” lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Patronul din Liga 1 care a cerut să nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: "Am trimis un act. E timpul să se întâmple ceva"
Liga 1 • 23 feb., 0:07
Patronul din Liga 1 care a cerut să nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: „Am trimis un act. E timpul să se întâmple ceva”
Istvan Kovacs a fost reclamat la Comisii
Liga 1 • 21 feb., 20:47
„Am fost furaţi ca în codru!” Istvan Kovacs, reclamat la Comisii: „Poate pentru asta a primit un bonus”