Închide meniul

Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo

Viviana Moraru Publicat: 16 aprilie 2024, 23:15

Reclamă
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo

Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona - PSG!

Istvan Kovacs i-a arătat cartonaşul roşu lui Ronald Araujo, în Barcelona - PSG/ Profimedia

Istvan Kovacs a luat o decizie controversată în duelul „de foc” dintre Barcelona şi PSG. Arbitrul român l-a eliminat pe Ronald Araujo şi spaniolii au reacţionat imediat. Decizia centralului din Carei a părut a fi iniţial la limită, ibericii au analizat-o, iar părerile sunt împărţite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs se află la centru la returul „de foc” dintre Barcelona şi PSG. Catalanii au câştigat partida tur cu 3-2 şi sunt favoriţi să se califice în semifinalele Champions League.

Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG

În minutul 29, Ronald Araujo a văzut direct cartonaşul roşu din partea lui Istvan Kovacs. Apărătorul Barcelonei l-a faultat pe Barcola, din postura de ultim apărător, şi a fost eliminat.

Decizia lui Istvan Kovacs, de a-l trimite la vestiare mai devreme pe Araujo, a fost verificată şi în camera VAR, şi a rămas neschimbată.

Imediat după, spaniolii au analizat şi ei eliminarea lui Ronald Araujo. Jurnaliştii de la Mundo Deportivo, ziarul „de casă” al Barcelonei, consideră că decizia lui Istvan Kovasc a fost una corectă: „Jucătorul a fost penalizat pentru fault, deci este cartonaş roşu„, a transmis un analist al publicaţiei iberice.

Reclamă

De cealaltă parte, cei de la Marca pun sub semnul întrebării eliminarea dictată de Istvan Kovacs. Aceştia nu sunt convinşi de faptul că Araujo l-ar fi faultat pe Barcola: „Dacă Kovacs fluieră pentru fault, trebuie să-l eliminea, este ultimul apărător. Întrebarea este dacă a fost fault. Uruguaianul doar a pus mâna pe umărul lui Barcola. A fost acesta un motiv să fie eliminat? Nu pentru mine”, a declarat Pavel Fernandez, un analist al celor de la Marca.

De asemenea, Eduardo Iturralde, fost arbitru spaniol, a oferit şi el un verdict, după eliminarea lui Araujo: „Nu este nici măcar fault”, a transmis acesta, conform as.com. Publicaţia a mai titrat, după prima repriză de joc: „Kovacs şi Dembele îi pun probleme Barcelonei”.

Barcelona a început perfect duelul retur cu PSG, după ce Raphinha a deschis scorul, în minutul 12, din pasa lui Lamine Yamal. Ulterior, după ce au rămas în inferioritate numerică, catalanii s-au văzut egalaţi în minutul 40, după ce Ousmane Dembele a punctat.

Reclamă 4 / 0/3

Momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi

Au avut loc momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Echipa lui Xavi luptă pentru un loc în semifinalele UEFA Champions League în returul cu PSG, de pe teren propriu.

Chiar dacă sezonul acesta nu evoluează pe Camp Nou, stadion care se renovează, fanii catalani sunt pregătiţi pentru o atmosferă de zile mari pentru a-i împinge de la spate pe oamenii lui Xavi. Cu toate acestea, înaintea partidei de pe Stadionul Olimpic Lluis Companys, au avut loc câteva momente de confuzie.

În momentul în care autocarul echipei lui Xavi ajungea la stadion, acesta îşi făcea loc printre mii de fani catalani care au aprins torţe şi fumigene.

Cu toate acestea, au fost şi câţiva fani care au confundat autocarul Barcelonei cu autocarul celor de la PSG. Astfel, în momentul în care autocarul care transporta jucătorii lui Xavi către stadion, câţiva fani catalani au aruncat cu sticle.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și