Închide meniul

Istvan Kovacs, decizie de mare clasă în Manchester City – Real Madrid 4-3: „Assist pentru Bernardo Silva!” Arbitrul român i-a încântat şi pe „galactici” la faza penalty-ului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 aprilie 2022, 23:51 / Actualizat: 27 aprilie 2022, 1:14

Istvan Kovacs, decizie de mare clasă în Manchester City – Real Madrid 4-3: „Assist pentru Bernardo Silva! Arbitrul român i-a încântat şi pe „galactici la faza penalty-ului

Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă la Spania - Germania

Istvan Kovacs va arbitra AS Roma - Feyenoord

Istvan Kovacs a luat o decizie care poate decide prima finală a Ligii Campionilor. Arbitrul român a lăsat perfect legea avantajului, deşi Toni Kroos îl faultase pe Zinchenko. Faza s-a petrecut în minutul 73, la scorul de 3-2 pentru Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs şi-a arătat clasa în Manchester City – Real Madrid 4-3. În minutul 73, Kovacs a decis să lase legea avantajului, deşi a dus fluierul la gură. Mingea a ajuns la Bernardo Silva, care a reuşit un gol fabulos, cu un şut la colţul scurt.

Istvan Kovacs, arbitraj perfect în City – Real Madrid 4-3

VIDEO AICI CU DECIZIA DE EXCEPŢIE A LUI ISTVAN KOVACS

Redactorul-şef de la BBC a reacţionat imediat după decizia lui Istvan Kovacs. „Decizie briliantă de a lăsa legea avantajului„, a scris Phil McNulty pe Twitter.

Reclamă

Reacţiile au curs în valuri, iar utilizatorii reţelelor de socializare au remarcat clasa arbitrului român.

Alţi utilizatori au scris că Istvan Kovacs a dat o adevărată pasă de gol. „Assist: Istvan Kovacs„, a scris un alt utilizator.

Reclamă 4 / 0/3

Foarte bine aplicată legea avantajului la al patrulea gol al lui City”, a spus Pavel Fernandez, specialistul Marca în probleme de arbitraj.

Istvan Kovacs a acordat un penalty pentru Real Madrid

Istvan Kovacs a luat o nouă decizie în minutul 81. Arbitrul român a văzut perfect şi a dictat penalty pentru Real Madrid, după un henţ comis de Laporte. Benzema a avut o execuţie de clasă din penalty, care l-a învins pe Ederson cu o scăriţă de senzaţie.

Românul a dat lovitura. Jucătorii de la Manchester susțin că mâna lui Laporte a venit după ce mingea i-a sărit anterior din cap. Fundașul City sare deja cu brațul întins, iar pedeapsa maximă este bine marcată”, a spus Pavel Fernandez, un fost arbitru spaniol, la Radio Marca.

VIDEO AICI CU PENALTY-UL PENTRU REAL MADRID

Istvan Kovacs i-a dat cartonaşul galben lui Guardiola

Istvan Kovacs a avut parte şi de un moment tensionat în minutul 53 al partidei. Arbitrul român nu a tolerat protestele lui Pep Guardiola şi l-a pus la respect imediat pe antrenorul celor de la City. După mai multe secunde de dialog, Istvan Kovacs i-a dat cartonaşul galben antrenorului de la City. Guardiola nu a mai avut ce să facă şi s-a cuminţit.

Marius Avram, după ce Istvan Kovacs a avut un arbitraj perfect în Manchester City – Real Madrid 4-3

Prestaţia de gală a lui Istvan Kovacs a fost lăudată şi de Marius Avram, un fost arbitru român. Acesta a spus că arbitrajul pe care l-a avut în City – Real Madrid îl duce extrem de aproape de prezenţa la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă

Am avut parte de un meci extraordinar, atât fotbalistic, cât și din punct de vedere al prestației lui Istvan Kovacs. În prima repriză, intervențiile lui au fost neobservate. Un arbitraj discret, calm, dar atent și concentrat. Istvan a fost prezent în toate momentele-cheie, după ce lucrurile s-au încins.

A rezolvat excelent acel moment tensionat cu Guardiola. Apoi, un avantaj foarte bine lăsat la golul extraordinar al lui Manchester City. Lovitura de la 11 metri a fost corect acordată. Felicit prestația lui Istvan Kovacs. A demonstrat că are valoare de a fi arbitru de elită și a făcut pasul decisiv pentru a-și asigura prezența la Campionatul Mondial. Îl felicit încă o dată și îi doresc succes”, a spus Marius Avram pentru prosport.ro.

Manchester City – Real Madrid 4-3. ULUITOR! Meci de poveste în semifinalele Champions League

Manchester City – Real Madrid, scor 4-3, a fost capul de afiş al semifinalelor din UEFA Champions League. Cele două formaţii s-au întâlnit pe „Etihad Stadium”, într-un meci care a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Istvan Kovacs a fost la centru şi a arbitrat fără greşeală în confruntarea în care s-au înscris şapte goluri. Starurile lui Pep Guardiola au obţinut o victorie uriaşă şi sunt favorite înaintea returului de pe Santiago Bernabeu. Au marcat: De Bruyne ‘2, Gabriel Jesus ’11, Foden ’53, Silva ’74 / Benzema ’33, ’82 (p), Vinicius ’55.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și