Închide meniul

Istvan Kovacs, delegare de lux în grupele UEFA Champions League! Va arbitra Newcastle – PSG

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2023, 12:40

Reclamă
Istvan Kovacs, delegare de lux în grupele UEFA Champions League! Va arbitra Newcastle – PSG

Istvan Kovacs, delegare de lux în grupele UEFA Champions League

Istvan Kovacs, în timpul meciului AC Milan - Napoli / Profimedia

Istvan Kovacs a primit o delegare de lux din parte UEFA, pentru etapa a doua din grupele Champions League. Arbitrul român va arbitra duelul dintre Newcastle şi PSG, cel mai tare al rundei a doua din grupele cele mai importante competiţii inter-cluburi din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Newcastle şi PSG se vor duela într-un meci din Grupa F. Cele două echipe împart grupa şi cu AC Milan şi Borussia Dortmund.

Istvan Kovacs, delegare de lux în grupele UEFA Champions League

Istvan Kovacs îl va arbitra pe Kylian Mbappe, în grupele Champions League, notaeză prosport.ro. Partida dintre Newcastle şi PSG va avea loc miercuri, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Arbitrii asistenţi vor fi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar cel de-al patrule arbitru va fi Marcel Bîrsan.

Partida dintre Newcastle şi PSG va fi prima pe care Istvan Kovacs o va arbitra, în noul sezon de Champions League, după ce în prima etapă a grupelor nu a fost delegat la niciun meci.

Reclamă

Delegarea lui Istvan Kovacs la duelul de miercuri, din grupele Champions League, vine în contextul în care, pe plan intern, arbitrul din Carei a fost foarte criticat, ca urmare a greşelilor de arbitraj comise în duelul dintre CFR Cluj şi Petrolul. La momentul respectiv, centralul nu a acordat penalty în favoarea „lupilor galbeni”, fiind acuzat de jocuri de culise în favoarea clujenilor.

Istvan Kovacs a fost trimis la Comisia de Disciplină de către Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu a făcut anunțul: Istvan Kovacs, la Comisia de Disciplină!. Președintele Federației Române de Fotbal a vorbit despre situația centralului, care este criticat de mai mulți oameni din fotbalul românesc pentru deciziile pe care le ia.

Președintele Federației Române de Fotbal a anunțat că Istvan Kovacs va fi audiat de către Comisia de Disciplină după ultimele situații tensionate în care a fost implicat din cauza deciziilor pe care le-a luat de la centrul terenului.

Reclamă 4 / 0/3

„Am văzut chiar în aceste zile că cineva a citit de pe buzele lui Istvan Kovacs ce i-ar fi transmis unui alt arbitru. Imediat a apărut apoi înregistrarea, ceea ce este un element de apreciere, de transparență și cu siguranță Comisia de Arbitri o va face și în viitor, când vor exista astfel de cazuri sensibile.

Despre subiectul cu Istvan Kovacs și relațiile de la Cluj pot să vă spun că este un proces la Comisia de Disciplină. Mai este doar o chestiune de timp până când părțile vor fi invitate pentru a proba acuzațiile. Sunt sigur că se vor regla și aceste lucruri la nivelul comisiilor juridice”, a spus Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și