Închide meniul

Istvan Kovacs, delegat din nou în UEFA Champions League! Arbitrul român, la al 3-lea meci „de foc” al sezonului. Ce partidă va conduce

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 octombrie 2022, 18:26

Istvan Kovacs, delegat din nou în UEFA Champions League! Arbitrul român, la al 3-lea meci „de foc al sezonului. Ce partidă va conduce

Istvan Kovacs nu a arbitrat până acum un meci la Campionatul Mondial

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Hepta

Istvan Kovacs a fost delegat din nou în UEFA Champions League. Arbitrul român va conduce la centru meciul Bayer Leverkusen – FC Porto, din grupa B a competiției „regină” a Europei. Este cea de-a 3-a delegare a arbitrului din Carei în actualul sezon din UCL.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs se află în apogeul carierei. Arbitrul de 38 de ani a fost delegat la o nouă partidă din UEFA Champions League.

Istvan Kovacs, delegat din nou în UEFA Champions League, la Bayer Leverkusen – FC Porto

Centralul din Carei va conduce duelul „de foc” din Germania, dintre Bayer Leverkusen și FC Porto. Partida din grupa B va fi miercuri, de la ora 22:00, și va putea fi urmărită în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două tușe de asistenții Mihai Marica și Ovidiu Artene, în timp ce Cătălin Popa va completa brigada românească, fiind cel de-al 4-lea oficial. În camera VAR se vor afla italienii Paolo Valeri și Massimiliano Irrati.

În actuala stagiune din UCL, Kovacs a mai arbitrat Club Brugge – Atletico Madrid 2-0, tot din grupa B, și Dinamo Zagreb – Chelsea, 1-0, din grupa E.

Reclamă

Înaintea meciului din Germania, Leverkusen și Porto se află la egalitate de puncte (3), pe locul 2, respectiv 3. Club Brugge este liderul grupei B, cu maximum de puncte după primele 3 runde. Atletico Mdarid se află pe ultima poziție, cu 3 puncte.

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial din Qatar

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial din Qatar! Centralul român se află pe lista celor 36 de arbitri care se vor conduce duelurile de la Mondialul din această iarnă.

Mihai Artene și Vasile Marinescu sunt cei doi asistenţi români care vor fi prezenţi în Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Istvan Kovacs este primul arbitru român care va conduce meciuri la un campionat mondial, după 36 de ani. Ioan Igna a fost ultimul central român prezent la Mondiale, în 1986, în Mexic, unde Argentina s-a impus.

Costel Rădulescu (1930), Andrei Rădulescu (1970) şi Nicolae Rainea (1974, 1978, 1982) sunt ceilalţi arbitri români care au ajuns la Campionate Mondiale, în istorie.

La Mondialul din Qatar vor fi prezenţi 36 de arbitri, 69 de asistenţi şi 24 de oficiali VAR, care au fost convocaţi în funcţie de prestaţiile avute în competiţiile FIFA, dar şi în cele continentale, anunţă forul mondial.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și