Închide meniul
EXCLUSIV

Istvan Kovacs, lăudat de toţi „greii” din arbitrajul românesc: „Îl urcă la cotele lui Rainea, Igna”

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2022, 15:48

Istvan Kovacs, lăudat de toţi „greii din arbitrajul românesc: „Îl urcă la cotele lui Rainea, Igna

Istvan Kovacs, alături de Karim Benzema

Profimedia Images

  • Istvan Kovacs, lăudat de Ion Crăciunescu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Istvan Kovacs va conduce la centru o finală de cupă europeană! Cel puţin aşa susţine Ion Crăciunescu, după ce a văzut arbitrajul impecabil din meciul dintre Manchester City şi Real Madrid, 4-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs a avut o inspiraţie ieşită din comun la golul lui Bernardo Silva şi a apreciat corect faza penalty-ului comis de Laporte, din care Karim Benzema a stabilit scorul final, cu o Panenka de excepţie.

Istvan Kovacs, lăudat de Ion Crăciunescu: „La anul, va arbitra o finală”

„A arbitrat excelent. Da, mă aşteptam. La anul, va arbitra o finală. Anul ăsta nu are cum, pentru că a arbitrat o semifinală şi nu poate arbitra şi finală. Înseamnă un plus pentru fotbalul românesc.

Reclamă

Îl urcă la cotele lui Rainea, Igna. Îl văd la Campionatul Mondial. Şi Haţegan putea fi. Sunt liderii generaţiei, el cu Haţegan şi Colţescu”, a spus Ion Crăciunescu, pentru Antena Sport.

Kovacs, legea avantajului de vis la Manchester City – Real Madrid 4-3

În minutul 74 al meciului de pe Etihad, Kroos a făcut un fault dur, la marginea propriului careu, dar mingea a ajuns la Bernardo Silva. Istvan Kovacs a avut inspiraţia să lase legea avantajului şi portughezul l-a învins pe Thibaut Courtois, cu un şut de vis, la colţul scurt.

Reclamă

„Acolo l-a ajutat mai mult norocul, că de acolo e mai greu să dai gol cum a făcut-o jucătorul lui City. Dacă Silva nu înscria, erau mici discuţii. Bine că s-a înscris, m-am bucurat că s-a înscris”, a mai spus Crăciunescu.

Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs

Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs la finalul meciului istoric, câștigat de Manchester City, cu 4-3 în fața lui Real Madrid.

Totul a început în debutul reprizei secunde, atunci când Pep Guardiola a susținut că echipa sa ar fi trebuit să primească un aut de margine, dar Istvan Kovacs a văzut altfel, iar reluările i-au dat dreptate românului, care i-a și acordat un cartonaș galben managerului campioanei Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-am cerut scuze aribtrului, a fost doar emoția partidei. Pentru mine, a fost aut în favoarea lui City, dar el a decis altfel. Am reacționat sub impulsul emoției și i-am cerut scuze”, a spus Guardiola, după Manchester City – Real Madrid 4-3.

Marius Avram, după ce Istvan Kovacs a avut un arbitraj perfect

Prestaţia de gală a lui Istvan Kovacs a fost lăudată şi de Marius Avram, un fost arbitru român. Acesta a spus că arbitrajul pe care l-a avut în City – Real Madrid îl duce extrem de aproape de prezenţa la Campionatul Mondial din Qatar.

„Am avut parte de un meci extraordinar, atât fotbalistic, cât și din punct de vedere al prestației lui Istvan Kovacs. În prima repriză, intervențiile lui au fost neobservate. Un arbitraj discret, calm, dar atent și concentrat. Istvan a fost prezent în toate momentele-cheie, după ce lucrurile s-au încins.

A rezolvat excelent acel moment tensionat cu Guardiola. Apoi, un avantaj foarte bine lăsat la golul extraordinar al lui Manchester City. Lovitura de la 11 metri a fost corect acordată. Felicit prestația lui Istvan Kovacs. A demonstrat că are valoare de a fi arbitru de elită și a făcut pasul decisiv pentru a-și asigura prezența la Campionatul Mondial. Îl felicit încă o dată și îi doresc succes”, a spus Marius Avram pentru prosport.ro.

Manchester City – Real Madrid 4-3

Manchester City – Real Madrid, scor 4-3, a fost capul de afiş al semifinalelor din UEFA Champions League. Cele două formaţii s-au întâlnit pe „Etihad Stadium”, într-un meci care a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Istvan Kovacs a fost la centru şi a arbitrat fără greşeală în confruntarea în care s-au înscris şapte goluri. Starurile lui Pep Guardiola au obţinut o victorie uriaşă şi sunt favorite înaintea returului de pe Santiago Bernabeu. Au marcat: De Bruyne ‘2, Gabriel Jesus ’11, Foden ’53, Silva ’74 / Benzema ’33, ’82 (p), Vinicius ’55.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!