Închide meniul

Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă

Dan Roșu Publicat: 14 aprilie 2024, 12:08

Reclamă
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă

Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League

Istvan Kovacs, în timpul unui meci - Profimedia Images

Istvan Kovacs va arbitra un meci uriaş în UEFA Champions League. Românul a fost delegat la Barcelona – PSG, returul sferturilor de finală ale Ligii, care va porni de la 3-2 pentru catalani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Rezervă va fi Horaţiu Feşnic, iar în Camera VAR se vor afla nemţii Marco Fritz şi Bastian Dankert.

Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG

Meciul Borussia Dortmund – Atletico Madrid va fi condus de slovenul Slavko Vinčić.

Acesta va fi al şaselea meci arbitrat de Istvan Kovacs în această ediţie de Liga Campionilor, după Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0, Milan – Dortmund 1-3 și FC Porto – Șahtior 5-3, toate din faza grupelor, şi Inter – Atletico Madrid 1-0, în turul optimilor.

Xavi rămâne cu picioarele pe pământ după PSG – Barcelona 2-3

Xavi rămâne cu picioarele pe pământ, chiar dacă echipa sa a obținut o victorie uriașă în sferturile UEFA Champions League. Spaniolul a vorbit după PSG – Barcelona 2-3 și a avut și un anunț important despre viitorul său.

Reclamă

La conferința de presă, Xavi a dezvăluit că victoria de la Paris este una importantă, dar a menționat că PSG este în continuare favorită pentru calificarea în semifinalele UEFA Champions League.

„PSG este în continuare favorită, dar le-am redus șansele. Am presat bine. În general, sunt mândru. Este o mare victorie împotriva unuia dintre cele mai bune cluburi din lume. PSG presează, acumulează multă lume în zona de creaţie. Suntem la jumătatea drumului. Nu se schimbă nimic.

Sunt un fan mândru și fericit al Barcelonei, dar lupta nu s-a încheiat. E o victorie mare, dar urmează un meci dificil.

Reclamă 4 / 0/3

Momentan trebuie să ne bucurăm și să terminăm treaba. Duminică jucăm la Cadiz, iar apoi returul cu PSG. (n.r. despre viitor) Nu se schimbă nimic!”, a spus Xavi, citat de marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și