Închide meniul

Şahtior, revenire de poveste în Liga Campionilor, după ce Antwerp a condus cu 2-0! Final dramatic în Belgia

Alex Masgras Publicat: 4 octombrie 2023, 22:46

Reclamă
Şahtior, revenire de poveste în Liga Campionilor, după ce Antwerp a condus cu 2-0! Final dramatic în Belgia

Şahtior, revenire de poveste în Liga Campionilor

Antwerp - Şahtior / Profimedia

Şahtior a reuşit o revenire de poveste în Liga Campionilor! Antwerp a condus cu 2-0 în meciul de pe teren propriu, dar ucrainenii au revenit incredibil şi au întors rezultatul, câştigând cu 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Belgiei a avut şansa în prelungiri să obţină un rezultat de egalitate, dar Toby Alderweireld a ratat de la 11 metri.

Şahtior, revenire de poveste în Liga Campionilor, după ce Antwerp a condus cu 2-0! Final dramatic în Belgia

Antwerp şi Şahtior au propus o partidă spectaculoasă în grupele UEFA Champions League. Belgienii au deschis scorul încă din minutul 3, atunci când Muja a deschis scorul. În minutul 33, Balikwisha a majorat diferenţa, iar Antwerp a intrat în avantaj la cabine.

După pauză, Şahtior a ieşit mult mai motivată de la cabine. În minutul 48, Danylo Sikan a redus din diferenţă, în timp ce în minutul 71, Yaroslav Rakitskyi a restabilit egalitatea.

În minutul 76, Şahtior a trecut în avantaj, după o eroare uriaşă a portarului Jean Butez. Acesta a plonjat şi a ţinut mingea în teren, perfect pentru Nazaryna, care a centrat pentru Sikan şi care a dus scorul la 3-2 pentru formaţia din Ucraina.

Reclamă

Finalul a fost dramatic pentru belgieni, care au avut şansa de a restabili egalitatea în prelungiri. Cu toatea acestea, Toby Alderweireld, eroul lui Antwerp din sezonul trecut, a trimis pe lângă poarta apărată de Riznyk. În cele din urmă, Şahtior a obţinut prima victorie din acest sezon din UEFA Champions League, în timp ce Antwerp rămâne fără victorie.

Programul de miercuri din UEFA Champions League

Rezultatele de marţi din UEFA Champions League

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și