Închide meniul
EXCLUSIV

„Istvan Kovacs poate primi finala Ligii Campionilor!” Anunţul uimitor făcut de Adrian Porumboiu: „Va fi sigur la Campionatul Mondial”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2022, 14:18

„Istvan Kovacs poate primi finala Ligii Campionilor! Anunţul uimitor făcut de Adrian Porumboiu: „Va fi sigur la Campionatul Mondial

Istvan Kovacs

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimedia Images

Istvan Kovacs a oferit o lecţie de arbitraj, în Manchester City – Real Madrid 4-3, iar Adrian Porumboiu e sigur că centralul nostru va ajunge la CM 2022 şi că va conduce şi returul dintre FCSB şi CFR Cluj. Mai mult, fostul patron de la Vaslui îl vede pe Kovacs şi la finala UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Kovacs după meciul tur din play-off din Gruia, câştigat de FCSB, cu 1-0. Atunci, arbitrul l-a eliminat pe Mateo Susic, după o intrare teribilă asupra lui Darius Olaru. Totuşi, în absenţa lui Ovidiu Haţegan, pentru Porumboiu, Kovacs rămâne favorit şi pentru finala dintre FCSB şi CFR Cluj.

Istvan Kovacs, lăudat de Adrian Porumboiu: „Îi pot da şi finala Champions League”

„I-a ieşit excelent meciul şi asta denotă că va fi sigur la Campionatul Mondial. Merită felicitări şi meciul a fost de înalţă ţinută. A fost o reprezentare super, e vorba de clasă internaţională.

La nivelul la care a ajuns şi fiind în faţa unui campionat mondial, sigur nu va coborî ştacheta. Va arbitra bine şi poate primi şi finala Champions League. Dacă FCSB – CFR va avea miză, sigur el va arbitra. Dacă va fi amical, vor delega alt arbitru”, a spus Adrian Porumboiu, pentru Antena Sport, după Manchester City – Real Madrid 4-3.

Kovacs, legea avantajului de vis la Manchester City – Real Madrid 4-3

În minutul 74 al meciului de pe Etihad, Kroos a făcut un fault dur, la marginea propriului careu, dar mingea a ajuns la Bernardo Silva. Istvan Kovacs a avut inspiraţia să lase legea avantajului şi portughezul l-a învins pe Thibaut Courtois, cu un şut de vis, la colţul scurt.

Reclamă

„Vorbim tehnic. Nu vreau să îi iau din merite, când laşi avantaj, iniţial, arată cu ambele mâini. L-a ajutat faza. A avut noroc. Dacă nu marca, trebuia să revină şi ieşeau alte discuţii. Când laşi avantaj, arată cu ambele mâini. Norocul face parte din calitatea unui arbitru.

Au depăşit orice fel de criteriu de performanţă anterioară a unui arbitru. Doar Rainea e de neegalat. Haţegan şi Kovacs sunt în top, sus. Singurul care nu poate fi egalat este Rainea. Este un lucru de remarcat”, a mai spus Porumboiu.

Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs

Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs la finalul meciului istoric, câștigat de Manchester City, cu 4-3 în fața lui Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Totul a început în debutul reprizei secunde, atunci când Pep Guardiola a susținut că echipa sa ar fi trebuit să primească un aut de margine, dar Istvan Kovacs a văzut altfel, iar reluările i-au dat dreptate românului, care i-a și acordat un cartonaș galben managerului campioanei Angliei.

„Mi-am cerut scuze aribtrului, a fost doar emoția partidei. Pentru mine, a fost aut în favoarea lui City, dar el a decis altfel. Am reacționat sub impulsul emoției și i-am cerut scuze”, a spus Guardiola, după Manchester City – Real Madrid 4-3.

Marius Avram, după ce Istvan Kovacs a avut un arbitraj perfect

Prestaţia de gală a lui Istvan Kovacs a fost lăudată şi de Marius Avram, un fost arbitru român. Acesta a spus că arbitrajul pe care l-a avut în City – Real Madrid îl duce extrem de aproape de prezenţa la Campionatul Mondial din Qatar.

„Am avut parte de un meci extraordinar, atât fotbalistic, cât și din punct de vedere al prestației lui Istvan Kovacs. În prima repriză, intervențiile lui au fost neobservate. Un arbitraj discret, calm, dar atent și concentrat. Istvan a fost prezent în toate momentele-cheie, după ce lucrurile s-au încins.

A rezolvat excelent acel moment tensionat cu Guardiola. Apoi, un avantaj foarte bine lăsat la golul extraordinar al lui Manchester City. Lovitura de la 11 metri a fost corect acordată. Felicit prestația lui Istvan Kovacs. A demonstrat că are valoare de a fi arbitru de elită și a făcut pasul decisiv pentru a-și asigura prezența la Campionatul Mondial. Îl felicit încă o dată și îi doresc succes”, a spus Marius Avram pentru prosport.ro.

Manchester City – Real Madrid 4-3

Manchester City – Real Madrid, scor 4-3, a fost capul de afiş al semifinalelor din UEFA Champions League. Cele două formaţii s-au întâlnit pe „Etihad Stadium”, într-un meci care a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Istvan Kovacs a fost la centru şi a arbitrat fără greşeală în confruntarea în care s-au înscris şapte goluri. Starurile lui Pep Guardiola au obţinut o victorie uriaşă şi sunt favorite înaintea returului de pe Santiago Bernabeu. Au marcat: De Bruyne ‘2, Gabriel Jesus ’11, Foden ’53, Silva ’74 / Benzema ’33, ’82 (p), Vinicius ’55.

Reclamă
Recomandări
  • Istvan Kovacs a oferit o lecţie de arbitraj, în Manchester City – Real Madrid 4-3
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și