Închide meniul

Istvan Kovacs, salvat de VAR în Bayer Leverkusen – FC Porto. Arbitrul român a fost la un pas să facă o eroare de proporţii!

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 octombrie 2022, 23:07

Istvan Kovacs, salvat de VAR în Bayer Leverkusen – FC Porto. Arbitrul român a fost la un pas să facă o eroare de proporţii!

Istvan Kovacs a fost salvat de VAR în Bayer Leverkusen - FC Porto

Istvan Kovacs, în timpul unui meci din Champions League / Profimediaimages

  • Istvan Kovacs a fost aproape de o eroare uriaşă în Bayer Leverkusen – FC Porto
  • Arbitrul român a fost salvat de sistemul VAR

Istvan Kovacs a fost salvat de sistemul VAR în meciul Bayer Leverkusen – FC Porto, din grupa B a UEFA Champions League. Arbitrul român a avut de luat decizii dificile în confruntarea din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 6, după o fază superbă. Portarul portughezilor, Diogo Costa, a reuşit un assist de zile mari. A avut o degajare senzaţională, iar Galeno a preluat perfect, a driblat doi adversari şi a trimis mingea în poartă.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI GALENO!

Reclamă

Istvan Kovacs, salvat de VAR în Bayer Leverkusen – FC Porto

Kovacs a fost aproape să facă o eroare uriaşă după un sfert de oră de joc, când Mitchel Bakker a căzut în careu după un duel cu Mateus Uribe. „Centralul” român a considerat că jucătorul lui Bayer a simulat şi i-a acordat cartonaş galben.

Au urmat proteste ale nemţilor, iar Istvan Kovacs a fost anunţat din cabina VAR că ar trebui să revadă faza. Arbitrul român a ţinut cont de indicaţiile italianului Paolo Valeri şi, după ce a urmărit reluările, a decis să acorde penalty. A anulat şi avertismentul lui Bakker.

Reclamă

Leverkusen nu a profitat. Demirbay nu a reuşit să înscrie de la 11 metri. Diogo Costa a devenit astfel primul jucător din istoria Champions League care, în acelaşi meci, oferă un assist şi apără un penalty!

Gazdele au mai avut o şansă uriaşă de a restabili egalitatea. Schick a trimis mingea în poartă, în minutul 36, dar golul a fost anulat tot cu VAR. După o lungă perioadă de analiză, Kovacs a decis că Schick a făcut henţ.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Artene şi Mihai Marica au fost tuşierii confruntării din Liga Campionilor, în timp ce Cătălin Popa a fost al 4-lea arbitru.

Brigada lui Istvan Kovacs, decizie impecabilă în Dinamo Zagreb – Chelsea

Brigada condusă de Istvan Kovacs a anulat golul lui Pierre-Emerick Aubameyang în Dinamo Zagreb – Chelsea, meci din prima etapă din faza grupelor a noii ediții a Ligii Campionilor.

Brigada românească condusă de Ovidiu Hațegan este delagată la Dinamo Zagreb – Chelsea. La începutul reprizei secunde, Ben Chilwell a primit o pasă lungă în spatele defensivei adverse și a trimis balonul în fața porții, unde a fost împins în plasă de Aubameyang.

Golul englezilor nu a fost validat, pentru că Ovidiu Artene a ridicat fanionul la poziția lui Ben Chilwell. Niciun jucător de la Chelsea nu a protestat după decizia tușierului român.

Decizia lui Ovidiu Artene a fost confirmată și de noua tehnologie folosită de UEFA pentru a detecta pozițiile afară din joc, ofsaid-ul semiautomat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lukas Hradecky a recunoscut cum a reuşit Xabi Alonso să o transforme pe Bayer Leverkusen
Bundesliga • 25 mart., 10:56
Cum a reuşit Xabi Alonso să o transforme pe Bayer Leverkusen într-o forţă a Europei. Dezvăluiri din vestiar: „Adevăratul secret!”
Casa Pia- Benfica 0-1, în AntenaPLAY. Sporting - Boavista, ultimul meci al serii. Programul etapei din Liga Portugal
AntenaPLAY • 18 mart., 0:30
Sporting – Boavista 6-1, în AntenaPLAY! Gyokeres, spectacol cu 3 goluri și o pasă decisivă! Rezultatele etapei cu numărul 26
Pepe, autogol de curtea școlii în Porto - Vizela
AntenaPLAY • 16 mart., 23:17
Pepe, autogol de curtea școlii în Porto – Vizela! A uluit pe toată lumea cu o gafă colosală
Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal - FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d)
Liga Portugal • 13 mart., 9:26
Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal – FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d): „Mi-a insultat familia!”
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”