Închide meniul

Istvan Kovacs și Vasile Marinescu, în brigada care va conduce finala Ligii Campionilor, Manchester City – Inter

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2023, 15:54

Istvan Kovacs și Vasile Marinescu, în brigada care va conduce finala Ligii Campionilor, Manchester City – Inter

Istvan Kovacs și Vasile Marinescu, în brigada care va conduce finala Ligii Campionilor, Manchester City - Inter

Istvan Kovacs și Vasile Marinescu, în timpul unui antrenament / frf.ro

Istvan Kovacs și Vasile Marinescu fac parte din brigada care va conduce finala Ligii Campionilor, dintre Manchester City şi Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala Ligii Campionilor de la Istanbul va fi arbitrată de Szymon Marciniak, polonezul care a condus şi ultimul act al Campionatului Mondial. El va fi ajutat de asistenţii Pawel Sokolnicki și Tomasz Listkiewicz.

Istvan Kovacs și Vasile Marinescu, în brigada care va conduce finala Ligii Campionilor

„Din brigada pentru finala programată sâmbătă, 10 iunie, de la 22:00, la Istanbul, fac parte și doi români. Istvan Kovacs va fi al patrulea oficial, în timp ce Vasile Marinescu va fi rezervă pentru arbitrii asistenți”, anunţă frf.ro.

În camera VAR, se vor afla tot doi polonezi, Tomasz Kwiatowski și Bartosz Frankowski.

Suma totală încasată de arbitrul român la Campionatul Mondial

Kovacs a fost delegat la 8 meciuri de-a lungul Mondialului, în toate având în rolul de arbitru de rezervă. Chiar dacă n-a condus nicio partidă la centru, Kovacs pleacă din Qatar cu buzunarele pline.

Reclamă

Istvan Kovacs, alături de asistenții Adrian Artene și Vasile Marinescu, sunt cei 3 arbitri români care au luat parte la Cupa Mondială din acest an. Cu toții se vor întoarce în România în următoarele zile.

Kovacs a fost delegat de FIFA la 8 meciuri, în prim-plan cu duelurile “de foc” Argentina – Mexic 2-0, Spania – Germania 1-1 și Portugalia – Elveția 6-1.

Kovacs se va întoarce în țară nu doar cu multă experiență, ci și cu conturile pline. Arbitrul român a primit, per total, din partea FIFA, suma de 90.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Forul suprem le-a oferit 70.000 de euro tuturor arbitrilor din Qatar, doar pentru simpla lor prezență. Ulterior, Kovacs a mai încasat câte 2.500 de euro pentru fiecare partidă la care a fost delegat, ajungând la un total de 20.000 de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și