Închide meniul

CM 2022 | Istvan Kovacs și-a încheiat aventura la Campionatul Mondial din Qatar! Suma totală încasată de arbitrul român

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 decembrie 2022, 10:46

CM 2022 | Istvan Kovacs și-a încheiat aventura la Campionatul Mondial din Qatar! Suma totală încasată de arbitrul român

Istvan Kovacs, decizie perfectă în Liverpool - Real Madrid

Istvan Kovacs, în timpul unei partide/ Hepta

CM 2022 | Istvan Kovacs și-a încheiat aventura la Campionatul Mondial din Qatar. Arbitrul român urmează să se întoarcă în România. Kovacs a fost delegat la 8 meciuri de-a lungul Mondialului, în toate având în rolul de arbitru de rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă n-a condus nicio partidă la centru, Kovacs pleacă din Qatar cu buzunarele pline.

CM 2022 | Istvan Kovacs și-a încheiat aventura la Campionatul Mondial din Qatar!

FIFA a anunțat lista arbitrilor care vor părăsi Campionatul Mondial din Qatar începând din faza sferturilor, iar Istvan Kovacs se numără printre cei incluși.

Istvan Kovacs, alături de asistenții Adrian Artene și Vasile Marinescu, sunt cei 3 arbitri români care au luat parte la Cupa Mondială din acest an. Cu toții se vor întoarce în România în următoarele zile.

Reclamă

Kovacs a fost delegat de FIFA la 8 meciuri, în prim-plan cu duelurile “de foc” Argentina – Mexic 2-0, Spania – Germania 1-1 și Portugalia – Elveția 6-1.

Meciurile la care a fost delegat Istvan Kovacs la Campionatul Mondial din Qatar:

Kovacs se va întoarce în țară nu doar cu multă experiență, ci și cu conturile pline. Arbitrul român a primit, per total, din partea FIFA, suma de 90.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Forul suprem le-a oferit 70.000 de euro tuturor arbitrilor din Qatar, doar pentru simpla lor prezență. Ulterior, Kovacs a mai încasat câte 2.500 de euro pentru fiecare partidă la care a fost delegat, ajungând la un total de 20.000 de euro.

Adrian Porumboiu, şocat că Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a arbitrat niciun meci la Mondial

Adrian Porumboiu s-a arătat şocat că Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a arbitrat niciun meci la Campionatul Mondial din Qatar.

Istvan Kovacs a fost doar arbitru de rezervă la această Cupă Mondială. În total, Kovacs a primit 8 delegări la Campionatul Mondial.

„În momentul în care sunt delegați și cei doi asistenți ai lui nu stă în picioare varianta că a fost chemat acolo doar ca arbitru suport. Mi se pare neverosimil la nivelul UEFA și FIFA… Trebuia să-l delege și pe el. Astfel de greșeli mi se par de neacceptat.

Depinde și de pregatirea pe care a avut-o în timpul competiției, dar Kovacs este printre primii trei-patru care sunt acolo. A fost preferatul meu Kovacs.

Dacă a fost selecționat, trebuia să arbitreze. Mi-e greu să cred că va conduce un meci din fazele superioare, dacă el n-a fost delegat la vreun meci din grupe”, a spus Adrian Porumboiu, pentru sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și