Închide meniul

Jack Grealish a stabilit un record în Manchester City – Real Madrid 4-0! Performanţa starului englez

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2023, 0:09

Reclamă
Jack Grealish a stabilit un record în Manchester City – Real Madrid 4-0! Performanţa starului englez

Jack Grealish a stabilit un record în Manchester City – Real Madrid 4-0

Jack Grealish, în Manchester City - Real Madrid 4-0 / Profimedia Images

Jack Grealish a stabilit un record în Manchester City – Real Madrid 4-0. Mijlocaşul englez a creat 35 de ocazii de gol în acest sezon de Liga Campionilor, cele mai multe realizate de un britanic din 2003-2004 încoace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jack Grealish a jucat în 12 meciuri pentru City în acest sezon de Liga Campionilor.

Jack Grealish a stabilit un record în Manchester City – Real Madrid 4-0!

Jack Grealish nu a reuşit să marcheze în Manchester City – Real Madrid 4-0, dar a creat numeroase faze periculoase în banda stângă.

City a controlat total semifinala cu Real Madrid şi a obţinut o victorie incredibilă: 4-0!

Bernardo Silva a înscris o dublă, în minutele 23 şi 37. Celelalte goluri au fost un autogol al lui Eder Militao (min. 76) şi un gol marcat de Phil Foden (min. 91), la puţin timp după ce a intrat în teren.

Reclamă

Manchester City – Inter e finala Ligii Campionilor. Aceasta se va juca la Istanbul, pe 10 iunie.

Bernardo Silva, dublă de senzaţie în Manchester City – Real Madrid!

Bernardo Silva a marcat o dublă de senzaţie în Manchester City – Real Madrid. Mijlocaşul „cetăţenilor” l-a învins pe Thibaut Courtois în două rânduri.

Bernardo Silva a deschis scorul în minutul 23. El a finalizat perfect, la colţul scurt, după ce a primit o pasă foarte bună de la Kevin De Bruyne.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, în minutul 37, Bernardo Silva a majorat diferenţa lui City cu o lovitură de cap.

Aflat într-o zi de graţie, după două parade miraculoase în faţa lui Haaland, Thibaut Courtois nu a avut ce să facă la niciunul dintre golurile lui Bernardo Silva.

Carlo Ancelotti doboară un alt record istoric!

Carlo Ancelotti doboară un alt record istoric! După ce l-a depăşit pe Sir Alex Ferguson la cele mai multe victorii ca antrenor în Liga Campionilor, în această seară Carlo Ancelotti îl va întrece iar pe fostul tehnician legendar al lui Manchester United.

„Don Carlo” va deveni după Manchester City – Real Madrid antrenorul cu cele mai multe meciuri în Liga Campionilor.

Sir Alex Ferguson, deţinătorul precedentului record de meciuri antrenate în Liga Campionilor, avea 190 de jocuri pe bancă în cea mai importantă competiţie inter-cluburi.

În luna noiembrie a anului trecut, Carlo Ancelotti îl depăşea pe Sir Alex Ferguson la numărul de victorii ca antrenor în Liga Campionilor.

Thibaut Courtois, intervenţii magistrale în faţa lui Erling Haaland

Thibaut Courtois a avut intervenţii magistrale în faţa lui Erling Haaland, în meciul Manchester City – Real Madrid, din returul semifinalelor UEFA Champions League. Portarul lui Carlo Ancelotti a salvat-o pe echipa sa în startul partidei de pe Etihad Stadium.

Reclamă

Cea mai titrată echipă din istoria Ligii Campionilor a suferit în debutul confruntării cu starurile lui Pep Guardiola. Deţinătoarea trofeului a fost depăşită la toate capitolele în prima jumătate de oră. Golgheterul echipei din Premier League a avut meciul lui cu Courtois.

În minutul 13, Grealish i-a trimis o centrare perfectă lui Haaland, care a reluat mingea cu capul, din interiorul careului mic. Courtois a fost senzaţional şi a respins cu coapsa. L-a făcut pe Haaland să îşi pună mâinile în cap!

„Tunetul Nordului”, care a doborât în acest sezon record după record, a mai avut o ocazie uriaşă în minutul 21. Kevin De Bruyne a centrat la colţul lung, Akanji l-a servit pe Haaland, care a ratat din nou incredibil. Chiar dacă lovitura lui de cap a fost mult mai bine plasată, Courtois a scos cu vârful degetelor în corner.

Portarul belgian a fost îmbrăţişat de toţi coechipierii. Bucuria a fost de scurtă durată. La următorul atac, Bernardo Silva nu a mai ratat şi a deschis scorul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și