Închide meniul

Jack Grealish, mesaj superb pentru Pep Guardiola după Manchester City – Inter 1-0: „A avut atât de multă încredere în mine!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 iunie 2023, 0:57

Jack Grealish, mesaj superb pentru Pep Guardiola după Manchester City – Inter 1-0: „A avut atât de multă încredere în mine!

Jack Grealish, mesaj superb pentru Pep Guardiola după Manchester City - Inter 1-0

Jack Grealish, în timpul unui meci la Manchester City/ Profimedia

Jack Grealish a transmis un mesaj superb pentru Pep Guardiola, după ce Manchester City a învins-o pe Inter cu scorul de 1-0, în finala UEFA Champions League. Mijlocaşul englez al „cetăţenilor” i-a mulţumit managerului catalan pentru faptul că a avut încredere în el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a câştigat pentru prima dată în istorie UEFA Champions League. „Cetăţenii” au învins-o pe Inter în finala de la Istanbul, graţie golului marcat de Rodri.

Jack Grealish, mesaj superb pentru Pep Guardiola după Manchester City – Inter 1-0

Jack Grealish a oferit prima reacţie, după ce Manchester City a devenit „Regina Europei”. Internaţionalul englez a fost extrem de emoţionat după meci, şi a oferit interviul printre lacrimi.

Grealish a vrut să-i mulţumească, în mod special, lui Pep Guardiola, pentru faptul că a avut încredere în el, chiar şi atunci când traversa o perioadă modestă din cariera sa.

„Pentru asta munceşti întreaga ta carieră. Sunt atât de fericit. Să câştig „tripla” cu aest grup de jucători e ceva atât de special pentru mine.

Reclamă

Să-mi văd familia în tribune mă emoţionează. I-am mulţumit lui Pep Guardiola. El a realizat asta pentru mine.

A avut atât de multă încredere în mine, m-a cumpărat cu foarte mulţi bani. Chiar şi anul trecut, când jucam prost, el a vorbit cu mine, a rămas alături de mine şi anul acesta mi-a dat şansa să joc”, a declarat Jack Grealish, conform thesun.co.uk.

Pep Guardiola „a rupt blestemul” şi a câştigat UEFA Champions League cu Manchester City

Pep Guardiola a rupt blestemul şi a câştigat primul trofeu UEFA Champions League cu Manchester City! Antrenorul catalan şi-a trecut în palmares primul succes în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, după o pauză de 12 ani.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria înregistrată de Manchester City cu Inter, Pep Guardiola a câştigat cel de-al treilea trofeu din cariera sa de antrenor în UEFA Champions League.

Antrenorul catalan de 52 de ani le câştigase pe precedentele două alături de Barcelona. În 2009, Guardiola câştiga pentru prima dată UEFA Champions League, după ce clubul blaugrana câştiga finala disputată în compania celor de la Manchester United.

Ulterior, doi ani mai târziu, în 2011, Barcelona, cu Guardiola pe bancă, reuşea să se impune din nou în UEFA Champions League. Catalanii câştigau marele trofeu, tot după o finală cu Manchester United, câştigată cu scorul de 3-1.

În 2016, Guardiola semna cu Manchester City. La şapte ani distanţă, managerul a reuşit să câştige primul trofeu european alături de „cetăţeni”, fiind de altfel şi primul de acest tip din istoria clubului. Până la finala din acest an, Manchester City mai reuşise să ajungă în ultimul act al UEFA Champions League în 2021. Elevii lui Pep Guardiola erau învinşi la momentul respectiv de Chelsea, cu scorul de 1-0.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și