Închide meniul

James Rodriguez ține cu Liverpool în finala UEFA Champions League! De ce își trădează foștii colegi de la Real Madrid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2022, 17:39

James Rodriguez ține cu Liverpool în finala UEFA Champions League! De ce își trădează foștii colegi de la Real Madrid

James Rodriguez va ține cu Liverpool în finala UEFA Champions League, cu Real Madrid

James Rodriguez a jucat la Real Madrid / Abaca Press / AA via Hepta

James Rodriguez va ține cu Liverpool în finala UEFA Champions League. Starul columbian a evoluat la Real Madrid, dar vrea ca formația lui Jurgen Klopp să caştige cel mai tare trofeu intercluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rodriguez, fostul jucător al madrilenilor din perioada 2014-2020, uimeşte din nou. Columbianul a anunțat că o va susține pe Liverpool în finală.

James Rodriguez o va susține pe Liverpool în finala UEFA Champions League

Rodriguez și-a motivat alegerea şi spune că își dorește ca Luis Diaz, conaționalul său, să câștige trofeul. Alegerea îi surprinde și pe fanii din Anglia, având în vedere că mijlocașul a evoluat și pentru Everton, marea rivală a lui Liverpool.

„Liverpool joacă foarte bine și îmi doresc ca Luchito (n.r – Luis Diaz) să câștige trofeul. Real Madrid este foarte puternică în astfel de meciuri, s-a văzut în sferturi și în semifinale.

Va fi dificil. Am foști colegi la Real Madrid, iubesc clubul acela, unde există foarte multă istorie, însă Liverpool poate face un meci mare”, a spus James Rodriguez, potrivit Marca.

Reclamă

Atacantul transferat de Liverpool în iarnă, de la Porto, pentru 45 de milioane de euro, s-a adaptat rapid pe Anfield, acumulând 22 de meciuri și cinci goluri până în prezent.

Real Madrid – Liverpool, finala UEFA Champions League 2022! Duel de „5 stele” la Paris

În ultimul act, Real Madrid va întâlni Liverpool, formație care a trecut în semifinale de Villarreal, scor 5-2, la general. Echipa lui Jurgen Klopp este pe locul al doilea în Premier League, cu 86 de puncte, în timp ce Real a devenit recent campioană în La Liga.

Finala Champions League din acest sezon se va disputa la Paris, pe Stade de France, pe 28 mai, de la ora 22:00, iar echipa lui Jurgen Klopp îl are susţinător pe James Rodriguez.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid și Liverpool s-au mai întâlnit într-o finală a Cupei Campionilor Europeni, în sezonul 1980/1981, tot la Paris, pe Parc des Princes. Englezii se impuneau atunci cu 1-0, după un gol marcat de Alan Kennedy.

Cea mai recentă finală Champions League între cele două s-a disputat în 2017/2018. Atunci, Real Madrid câștiga cu 3-1.

James Rodriguez se pregătește de plecarea de la Al-Rayyan

James Rodriguez evoluează din septembrie anul trecut la Al-Rayyan, din Emiratele Arabe Unite, club care l-a transferat de la Everton în schimbul a 8 milioane de euro, însă în vară ar putea schimba din nou echipa.

În prezent, mijlocasul ofensiv al formaţiei de pe locul 8 în Qatar Stars League este cotat la 15 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com şi are un salariu de peste 7 milioane de euro pe sezon. Mijlocașul columbian, ajuns la 30 de ani, ar fi dorit de Inter Miami, clubul din MLS deținut de David Beckham.

James Rodriguez nu exclude o posibilă întoarcere la Everton, dar rămâne de văzut dacă vara viitoare Frank Lampard o să dorească un transfer al său. Jucătorul a vorbit cu fanii pe o platformă online de streaming, unde a recunoscut că ar vrea să plece de la Al Rayyan, fără a intra în detalii foarte mult.

„Everton este un club spectaculos, cu fani incredibili. Problemele au fost cu antrenorul, care nu m-a dorit acolo. Eu doream să rămân. Din păcate, acesta mi-a transmis că nu se bazează pe mine”, a declarat James, conform The Sun.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și