Închide meniul

Jose Mourinho, „galactic” până în pânzele albe: „Marele Real Madrid şi marele Carletto! Hai să vedem dacă vom câştiga finala Champions League!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 mai 2022, 9:28

Jose Mourinho, „galactic până în pânzele albe: „Marele Real Madrid şi marele Carletto! Hai să vedem dacă vom câştiga finala Champions League!

Carlo Ancelotti şi Jose Mourinho sunt buni prieteni

Carlo Ancelotti şi Jose Mourinho, în timpul unui meci / Profimedia

Jose Mourinho va fi fanul lui Real Madrid în marea finală cu Liverpool din UEFA Champions League. Marele antrenor i-a transmis un mesaj prietenului Carlo Ancelotti chiar după ce a calificat-o pe AS Roma în finala Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid s-a calificat în finala UEFA Champions League după o „remontada” incredibilă, pe Santiago Bernabeu, cu Manchester City. Campionii Spaniei au fost conduşi cu 1-0 în minutul 89, dar dubla lui Rodrygo a trimis meciul în prelungiri. Karim Benzema i-a dus pe „galactici” la Paris, acolo unde se vor lupta pentru trofeu, pe 28 mai, cu Liverpool.

Jose Mourinho, fanul lui Real Madrid în finala cu Liverpool din UEFA Champions League

„Madrid este clubul pe care îl port în inimă şi are un antrenor care îmi e prieten. Marele Real Madrid şi marele Carletto! Hai să vedem dacă câştigăm finala!”, a tranmis Jose Mourinho, după ce s-a calificat în finala Conference League, citat de Marca.

Marea finală se va disputa la Paris, pe 28 mai, de la ora 22:00 şi va fi în format live text pe AS.ro.

Carlo Ancelotti, după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-1

Carlo Ancelotti a oferit o primă reacție după thriller-ul Real Madrid – Manchester City 3-1, meciul în urma căruia galacticii s-au calificat în finala UEFA Champions League, acolo unde se va duela cu Liverpool.

Reclamă

Real Madrid era condusă cu 0-1 de Manchester City în minutul 89 și avea nevoie de două goluri pentru a împinge meciul în prelungiri. Fix asta s-a întâmplat. Rodrygo, de nicăieri, a făcut „dubla” în decurs de 90 de secunde.

„Echipa a văzut un videoclip motivațional cu toate cele opt reveniri pe care le-am reușit în acest sezon. Videoclipul s-a încheiat cu mesajul ’Mai lipsește una’, dar am reușit-o și pe aceasta. Grandoarea acestui club face toate acestea. Nu ne permitem să lăsăm brațele jos, să spunem că totul s-a terminat. Totul ne dă forța să mergem mai departe, să credem.

Am făcut un meci bun împotriva unui rival puternic, într-un moment în care totul părea terminat. Cu ultimele energii, am reușit să egalăm. Când ești capabil să egalezi în ultimul moment, îți dă un avantaj psihologic. Am avut niște optimi foarte grele, sferturi foarte grele, trei rivale foarte puternice, este un succes că am ajuns în finală. Suntem aproape să câștigăm„, a spus Carlo Ancelotti, după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Carlo Ancelotti aceasta va fi finala cu numărul 5 din cariera de antrenor. Niciun alt tehnician din istoria fotbalului nu a ajuns la această bornă în Champions League.

Liverpool a câştigat de şase ori Liga Campionilor, în 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 şi 2019 şi a pierdut finalele din 1985, 2007 şi 2018. De cealalată parte, Real Madrid a câştigat de 13 ori trofeul: 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017 şi 2018.

Lionel Messi, reacţie uluitoare după ce a văzut revenirea lui Real Madrid

Super meciul Real Madrid – Manchester City, scor 3-1, a fost comentat pe internet de Sergio Aguero, fostul atacant al lui Manchester City şi Barcelona. Acesta a fost ajutat de un alt jucător de legendă al Argentinei, Carlos Tevez. Imediat după ce madrilenii au întors scorul, Messi i-a trimis un mesaj lui Kun Aguero.

Aguero l-a întrebat pe Messi ce părere are despre revenirea miraculoasă a Realului. Acesta i-a răspuns într-un mod cel puţin surprinzător.

„Gata, mi-a răspuns Leo. Mi-a spus: ‘Opreşte-te, idiotule! N-are cum să se întâmple aşa ceva‘”, a povestit Aguero. Răspunsul lui Tevez nu s-a lăsat prea mult timp aşteptat. „E nebun„, a reacţionat acesta, potrivit as.com.

Recomandări
  • Jose Mourinho, fanul lui Real Madrid în finala cu Liverpool din UEFA Champions League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și