Închide meniul

Jucătorii Farului, criticați dur după înfrângerea suferită cu Sheriff: „Transferuri de umplutură!”

Viviana Moraru Publicat: 20 iulie 2023, 12:30

Reclamă
Jucătorii Farului, criticați dur după înfrângerea suferită cu Sheriff: Transferuri de umplutură!”

Gică Hagi pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Gică Hagi, pe banca Farului / Profimediaimages

Jucătorii Farului au fost criticați dur după înfrângerea suferit cu Sheriff. Adrian Porumboiu nu i-a menajat pe elevii lui Gică Hagi, după eliminarea din primul tur preliminar din Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul va evolua în turul doi preliminar din Conference League, după eliminarea suferită în fața celor de la Sheriff. FC Urartu va fi adversara constănțenilor.

Jucătorii Farului, criticați dur după înfrângerea suferită cu Sheriff

Adrian Porumboiu susține că regretă enorm eliminarea suferită de Farul, deoarece îi poartă un respect deosebit lui Gică Hagi. Însă, chiar și așa, nu i-a menajat pe jucătorii campioanei, despre care susține că sunt „transferuri de umplutură”.

„E o părere subiectivă, pentru că ţin tare mult la Hagi. Dar, de data aceasta, cred că n-a fost suficient de bine pregătit prin transferurile pe care le-a făcut. Au fost câteva transferuri de umplutură. S-a văzut că sunt de umplutură, la jocul cu Sheriff.

Chiar îmi pare rău. Hagi a fost şi un fotbalist de excepţie, îşi cheltuieşte banii personali, banii familiei, pentru ce? Sunt foarte puţini cei care îşi cheltuiesc banii familiei”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru playsport.ro.

Reclamă

În această vară, Farul a efectuat 11 transferuri. Mare parte dintre acești jucători aduși de Gică Hagi au evoluat la echipe din zona retrogradării, sezonul trecut.

Gică Popescu, mesaj clar după eliminarea Farului din preliminariile Champions League

Gică Popescu a transmis un mesaj clar, după eliminarea Farului din preliminariile Champions League. Președintele campioanei susține că rezultatul rușinos înregistrat de constănțeni în returul cu Sheriff va fi începutul unor lucruri pozitive.

„Baciul” susține că obiectivul său de la echipă este să atragă investitori, pentru ca bugetul echipei să fie unul mai consistent, decât cel de șapte milioane de euro care este în prezent.

Reclamă 4 / 0/3

„Îți fac o promisiune. Evoluția proastă de aseară (n.r. miercuri seara) va fi începutul unor lucruri pozitive. Eu, atât timp cât voi sta la Farul, vreau să am un obiectiv, acela de a atrage la club oameni care să ne ajute să fim o prezență permanentă în cupele europene.

Oameni care au posibilitatea de a nu ne face să ne chinuim an de an să ne facem bugetul. Noi suntem echipa cu cel mai mic buget din play-off-ului anului trecut, 3 milioane.
Cu cele trei milioane de la Brighton ne acoperim bugetul, nu ne rămâne un leu să băgăm în jucători. Noi, dacă am face ce am fost sfătuiți, am intra în faliment.

Bugetul întregului club, că vorbim de Academie, că vorbim de investiții, e de 7 milioane de euro. Dacă am fi trecut de Sheriff, eram dispuși să facem un efort uriaș și să aducem unul-doi jucători”, a declarat Gică Popescu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și