Închide meniul

Julian Nagelsmann, amenințat cu moartea după ce Bayern a fost eliminată din UEFA Champions League. „Au atacat-o și pe mama!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 aprilie 2022, 20:02

Julian Nagelsmann, amenințat cu moartea după ce Bayern a fost eliminată din UEFA Champions League. „Au atacat-o și pe mama!

Julian Nagelsmann a venit la Bayern Munchen în locul lui Hansi Flick, plecat la naționala Germaniei

Profimedia

  • Bayern Munchen, eliminată din UEFA Champions League
  • Julian Nagelsmann, amenințat cu moartea

Julian Nagelsmann a declarat, vineri, că a primit sute de ameninţări cu moartea după ce Bayern Munchen a fost eliminată de Villarreal în sferturile de finală ale UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştiu că voi fi mereu criticat din toate părţile, este normal şi fac faţă criticilor. Dar cu 450 de ameninţări cu moartea pe Instagram, este mai puţin uşor.

Julian Nagelsmann, amenințat cu moartea după ce Bayern a fost eliminată din UEFA Champions League

Este ceva dacă oamenii vor să mă omoare, însă ei au atacat-o şi pe mama mea, pe care nu o interesează fotbalul. Nu pot înţelege. Imediat după ce sting televizorul, oamenii uită de orice decenţă. Şi ce este mai rău este că ei gândesc că au dreptate”, a spus Julian Nagelsmann, conform news.ro. 

Reclamă

Întrebat dacă va depune plângere, Nagelsmann a afirmat că sunt prea multe ameninţări pentru a se ajunge la un rezultat. “Nu văd scopul. Primesc ameninţări după fiecare meci, indiferent cine învinge”.

Bayern Munchen a fost eliminată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce în tur a pierdut cu 0-1 pe terenul lui Villarreal şi în retur a înregistrat doar o remiză, scor 1-1.

Reclamă

Manchester City – Real Madrid şi Liverpool – Villarreal sunt cele două semifinale ale UEFA Champions League din acest sezon. Partidele se vor juca pe 26/27 aprilie și 3/4 mai.

UEFA Champions League | Care sunt favoritele caselor de pariuri

Liverpool și Manchester City sunt favoritele bookmakerilor la câștigarea UEFA Champions League. Cormoranii au o cotă de 2.25 din partea specialiștilor, în timp ce cetățenii au o cotă de 2.35.

Cine e dispus să riște, poate fi tentat de cota de 6.50 primită de Real Madrid pentru a pune mâna pe al 14-lea trofeu UCL din istoria clubului. Chiar dacă le-a eliminat pe Juventus și Bayern, Villarreal are o cotă uriașă, 25, pentru câștigarea trofeului.

Reclamă 4 / 0/3

”Real Madrid este ”regina” competiției. Este a treia semifinală din istoria noastră în Liga Campionilor. Am repetat-o ​​pe cea de anul trecut și este un succes pentru noi. Dacă jucăm ca în partea a doua, nu vom avea șanse cu Real Madrid. Vom încerca să jucăm foarte bine”, a spus Pep Guardiola.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Cât costă "transferul" uriaş al lui Xabi Alonso
Bundesliga • 29 feb., 12:51
Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor
Fotbal • 27 feb., 13:14
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Colosul favorit să-l readucă în lupta pentru trofee