Închide meniul

Jurgen Klopp a primit veşti uriaşe înainte de finala Champions League! Van Dijk şi Thiago, recuperaţi la timp pentru partida cu Real Madrid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2022, 14:35

Jurgen Klopp a primit veşti uriaşe înainte de finala Champions League! Van Dijk şi Thiago, recuperaţi la timp pentru partida cu Real Madrid

Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool

Jurgen Klopp, într-o partidă pentru Liverpool/ Hepta

Jurgen Klopp a primit veşti uriaşe înainte de finala Champions League. Virgil Van Dijk şi Thiago Alcantara au fost recuperaţi la timp şi sunt apţi pentru a-i înfrunta pe „galacticii” lui Carlo Ancelotii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool se pregăteşte de un meci de gală, finala Champions League, unde îi va întâlni pe cei de la Real Madrid. Partida se va disputa sâmbătă seara, de la ora 22:00, pe stadionul Parc de Princes, din Paris.

Jurgen Klopp a primit veşti uriaşe înainte de finala Champions League! Thiago şi Van Dijk, recuperaţi la timp

Jurgen Klopp le-a dat motive de bucurie fanilor lui Liverpool. Fundaşul Van Dijk şi mijlocaşul Thiago pot evolua în partida de sâmbătă, după ce s-au recuperat complet după accidentările suferite.

Van Dijk a suferit o accidentare în finala Cupei Angliei, câştigată de Liverpool în faţa lui Chelsea. „Cormoranii” s-au impus la lovituri de departajare, după un meci strâns, disputat pe cea mai mare arenă a Angliei, Wembley.

„Da, sunt bine, absolut bine. Fără probleme şi foarte entuziasmat pentru sâmbătă, desigur”, a declarat Van Dijk înainte de finală.

Reclamă

Thiago a ieşit accidentat în ultima partidă de campionat a lui Liverpool, victoria cu 3-1 în faţa celor de la Wolverhampton.

Cu toate acestea, Jurgen Klopp este de părere că va putea fi utilizat în meciul cu Real Madrid de sâmbătă.

„Există o şansă. În acest moment, se pare că poate participa la antrenamentul de joi, asta ar fi destul de util, evident, şi apoi plecăm de la asta. Deci este surprinzător de bine. După meci, nu am mai fost cu adevărat pozitiv în privinţa asta”, a declarat Jurgen Klopp în privinţa mijlocaşului spaniol, potrivit dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Starurile lui Jurgen Klopp se pregătesc de finala Champions League şi folosesc o tehnologie nouă la antrenamente

Liverpool a angajat o echipă de specialişti în neurologie pentru a putea îmbunătăţi condiţia psihică a jucătorilor săi şi pentru a ajunge la un mental de fier înainte de duelul cu Real Madrid de sâmbătă.

Tehnologia este special creată pentru a antrena creierul. Ca urmare, cei care o folosesc se află la un nivel mental optim, necesar pentru a performa la cel mai înalt nivel.

Înaintea finalei, fundaşii Trent Alexander-Arnold şi Kostas Tsimikas au fost surprinşi folosind noua tehnologie la antrenament. Această constă în faptul că le sunt ataşaţi electrozi pe cap, pentru a colecta date ce vor fi utilizate în vederea unui antrenament cât mai eficient, scrie The Sun.

Liverpool, în căutarea celui de-al şaptelea trofeu de Champions League

Liverpool poate cuceri cel de-al şaptelea trofeu în Champions League, sâmbătă, de la ora 22:00. Ultima dată când Liverpool a învins în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa a fost în 2019, după ce i-a învins în finală pe cei de la Tottenham, cu scorul de 2-0.

Ultima confruntare directă dintre cele două echipe a fost în sezonul trecut de Champions League, în sferturi. Atunci, „los blancos” se impuneau în tur cu scorul de 3-1, la Madrid, iar în retur, pe Anfield, partida s-a terminat cu scorul de 0-0. Ulterior, Real Madrid urma să fie eliminată de o altă formaţie de Premier League, Chelsea, care avea să câştige trofeul.

Recomandări
  • Liverpool se pregăteşte de finala Champions League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și