Închide meniul

Liverpool – Real Madrid | Starurile lui Jurgen Klopp se pregătesc de finala Champions League, folosind o nouă tehnologie în antrenamente

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2022, 19:26

Liverpool – Real Madrid | Starurile lui Jurgen Klopp se pregătesc de finala Champions League, folosind o nouă tehnologie în antrenamente

Starurile lui Liverpool se pregătesc de finala Champions League

Jucătorii lui Liverpool în timpul unei partide/ Hepta

Liverpool – Real Madrid. Starurile lui Liverpool se pregătesc de finala Champions League şi folosesc o tehnologie nouă la antrenamente, având senzori conectaţi la creier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool o va întâlni pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor de sâmbătă. „Cormoranii” se pregătesc intens înainte de duelul cu madrilenii lui Carlo Ancelotti şi folosesc tehnologii inovative în timpul antrenamentelor.

Liverpool – Real Madrid | Starurile lui Jurgen Klopp se pregătesc de finala Champions League şi folosesc o tehnologie nouă la antrenamente

Liverpool a angajat o echipă de specialişti în neurologie pentru a putea îmbunătăţi condiţia psihică a jucătorilor săi şi pentru a ajunge la un mental de fier înainte de duelul cu Real Madrid de sâmbătă.

Tehnologia este special creată pentru a antrena creierul. Ca urmare, cei care o folosesc se află la un nivel mental optim, necesar pentru a performa la cel mai înalt nivel.

Înaintea finalei, fundaşii Trent Alexander-Arnold şi Kostas Tsimikas au fost surprinşi folosind noua tehnologie la antrenament. Această constă în faptul că le sunt ataşaţi electrozi pe cap, pentru a colecta date ce vor fi utilizate în vederea unui antrenament cât mai eficient, scrie The Sun.

Reclamă

Liverpool este în căutarea celui de-al treilea trofeu al sezonului

Liverpool a pierdut la limită titlul în Premier League, fiind la un punct în spatele lui Manchester City, după încheierea sezonului. Cu toate acestea, trupa lui Jurgen Klopp a avut un sezon fantastic, reuşind să câştige Cupa Angliei şi Cupa Ligii, ambele după finale încheiate la lovituri de departajare în faţa lui Chelsea.

Pe lângă cele două trofee deja câştigate, Liverpool poate cuceri cel de-al şaptelea trofeu în Champions League, sâmbătă, de la ora 22:00. Ultima dată când Liverpool a învins în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa a fost în 2019, după ce i-a învins în finală pe cei de la Tottenham, cu scorul de 2-0.

Ultima confruntare directă dintre cele două echipe a fost în sezonul trecut de Champions League, în sferturi. Atunci, „los blancos” se impuneau în tur cu scorul de 3-1, la Madrid, iar în retur, pe Anfield, partida s-a terminat cu scorul de 0-0. Ulterior, Real Madrid urma să fie eliminată de o altă formaţie de Premier League, Chelsea, care avea să câştige trofeul.

Reclamă 4 / 0/3

Jurgen Klopp, desemnat antrenorul sezonului în Premier League

Jurgen Klopp a fost desemnat antrenorul sezonului 2021/2022 în Premier League. Managerul lui Liverpool a ratat dramatic titlul, în fața lui Manchester City, după o luptă care s-a întins până în ultimele secunde ale stagiunii. Chiar dacă n-a câștigat titlul, Jurgen Klopp a fost votat cel mai bun manager al sezonului, iar germanul a avut o reacție de mare campion.

Klopp a dezvăluit că el și jucătorii săi au trecut deja peste ratarea titlului. În plus, tehnicianul german a avut un mesaj superb pentru staff-ul său:

„Este o onoare uriașă. A fost un sezon nebun. În ultima etapă, în afară de două partide, toți ceilalți am jucat meciuri cu miză. A fost puțin enervant, nu a fost cel mai bun deznodământ pentru noi, dar deja am trecut peste.

Când câștigi un premiu ca acesta, fie ești un geniu, fie ai cel mai bun staff tehnic din lume – sunt aici alături de 4 oameni din staff-ul meu, iar ei știu cât de mult îi apreciez.”, a spus Jurgen Klopp, citat de Sky Sports.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și